ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνιες 2022: Δείτε τα σημερινά Θέματα και τις απαντήσεις τους

Πανελλήνιες 2022
Οι απαντήσεις για τα θέματα που έπεσαν
Intime

Πανελλαδικές 2022: Αυτές είναι οι απαντήσεις στα μαθήματα Υγιεινής του Προγραμματισμού Υπολογιστών, τις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και τα Στοιχεία Μηχανών

Για τα μάθημα Υγιεινής, Προγραμματισμού Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και Στοιχεία Μηχανών, συνεχίστηκαν σήμερα Σάββατο (11/6) οι Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022 για τους υποψήφιους των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ).

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ, έχουν ακόμη μια εβδομάδα εξετάσεων, δηλαδή μέχρι και τις 17 Ιουνίου, ενώ χθες Παρασκευή (10/6), έπεσε «αυλαία», για τις εξετάσεις που αφορούν τα Γενικά Λύκεια. Έπειτα, για τους υποψήφιους όλων των σχολείων, θα ακολουθήσουν και τα ειδικά μαθήματα, από τις 18 έως τις 30 Ιουνίου.

Οι βαθμολογίες αναμένεται να ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθούν και τα Ειδικά Μαθήματα, ενώ οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Διαβάστε τα θέματα που έπεσαν σήμερα

Δείτε τα θέματα στην Υγιεινή για τα ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες 2022

Δείτε τα θέματα Υγιεινής ΕΔΩ

Δείτε τα θέματα στον Προγραμματισμό Υπολογιστών για τα ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες 2022

Δείτε τα θέματα προγραμματισμού υπολογιστών ΕΔΩ

Δείτε τα θέματα στις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) για τα ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες 2022

Δείτε τα θέματα ΑΟΔ ΕΔΩ

Δείτε τα θέματα στα Στοιχεία Μηχανών για τα ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες 2022

Δείτε τα θέματα στοιχεία μηχανών ΕΔΩ

Οι απαντήσεις των θεμάτων

Δείτε τις απαντήσεις στα θέματα του Προγραμματισμού Υπολογιστών για τα ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες 2022:

Απαντήσεις

Έπειτα, για τους υποψήφιους όλων των σχολείων, θα ακολουθήσουν και τα ειδικά μαθήματα, από τις 18 έως τις 30 Ιουνίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για τις Πανελλήνιες 2022

Για μία ακόμη χρονιά, το Νewsbomb.gr θα βρίσκεται στο πλευρό των υποψηφίων. Το Νewsbomb.gr, σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΝEO», θα ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2022 και τις απαντήσεις τους, καθώς και όλες τις εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2022, έως ότου ανακοινωθούν.

Νέο Φροντιστήριο: 54 χρόνια επιτυχίες

Ο όμιλος Νέο Φροντιστήριο, ιδρύθηκε το 1968 και σήμερα αριθμεί πάνω από 82 εκπαιδευτικά κέντρα με 600 καθηγητές, 70 συνεργάτες διευθυντές σπουδών κάθε ειδικότητας, πλήρη σειρά εκδόσεων και πλούσιο ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό υλικό. Η πλούσια ακαδημαϊκή του παράδοση διατηρείται αναλλοίωτη, αφού οι άνθρωποι του βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση αφουγκραζόμενοι τις νέες εξελίξεις και προκλήσεις της εποχής, κάτι που επιβεβαιώθηκε περίτρανα στην πρόσφατη περιπέτεια της πανδημίας.