ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος Ικαρία: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης αστροφυσικού

Θάνατος Ικαρία: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης αστροφυσικού

Θάνατος Ικαρία: Aπό πτώση επήλθε ο θάνατος της 34χρονης αστροφυσικού στην Ικαρία, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Ο ιατροδικαστής που βρέθηκε επί τόπου και εξέτασε τη σορό της άτυχης κοπέλας και το σημείο, απεφάνθη ότι η 34χρονη έπεσε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

«Μετά την αυτοψία του χώρου όλη η κατάσταση συνάδει με πτώση από ύψος», δήλωσε αρχικά ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης και πρόσθεσε ότι η σορός της Νάταλι Κρίστοφερ θα μεταφερθεί σήμερα, Πέμπτη στην Αθήνα για νεκροψία - νεκροτομή.

«Δεν υπάρχουν δορυφορικές κηλίδες. Υπάρχει μία πρωτογενής κηλίδα κάτω από το κεφάλι του θύματος. Και τα άλλα στοιχεία που έχουμε συλλέξει συνάδουν ότι επήλθε ακαριαίος θάνατος από πτώση από μεγάλος ύψος», πρόσθεσε.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη αστροφυσικός:

Συγκλονίζουν οι διασώστες

Τις δραματικές στιγμές της ανακάλυψης της σορού της 34χρονης Νάταλι Κρίστοφερ σε χαράδρα της Ικαρίας περιγράφουν οι εθελοντές διασώστες που είχαν αποφασιστική συμβολή στις έρευνες.

Ο επικεφαλής της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Ικαρίας (ΕΠΟΜΕΑ) κ. Μανώλης Χριστοδούλου επιβεβαίωσε ότι η σορός της Νάταλι - που εντοπίστηκε σε δύσβατο σημείο - δείχνει να έχει χτυπηθεί από πέτρα.

«Η άτυχη Νάταλι εντοπίστηκε σε μία χαράδρα σε δύσβατη περιοχή, περίπου ενάμισι χιλιόμετρο μακριά από το ξενοδοχείο που διέμενε», αναφέρει η ΕΠΟΜΕΑ και προσθέτει:

«Το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της 35χρονης είναι δύσβατο όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες , σε μια χαράδρα με βάθος 3 με 4 μέτρα, καταπλακωμένη από μια πέτρα».

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ΕΠΟΜΕΑ Ικαρίας πάνω στην άτυχη αστροφυσικό βρέθηκε το κινητό της τηλέφωνο, με σπασμένη την οθόνη.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες της 34χρονης:

Διαβάστε επίσης:

Ικαρία: Το μοιραίο λάθος της αστροφυσικού

Σχετικές ειδήσεις