ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελια σοκ στην Κρήτη: Δεν μπορούμε να βγούμε στην αυλή μας

Καταγγελια σοκ στην Κρήτη: Δεν μπορούμε να βγούμε στην αυλή μας

«Δεν μπορούμε να βγούμε στις αυλές των σπιτιών μας», ανέφερε αγανακτισμένη κάτοικος της περιοχής των Καμινίων στο Ηράκλειο, λόγω των κουνουπιών που έχουν «κατακλύσει», όπως αναφέρει, την ευρύτερη περιοχή.

«Και όχι μόνο τη δική μας περιοχή, πλησίον του Γεντί Κουλέ, αλλά ανάλογα κρούσματα, εντοπίζονται και σε άλλες περιοχές του Ηρακλείου», σχολίασε στο neakriti.gr η καταγγέλλουσα, αναφέροντας, επίσης, πως - λόγω της δουλειάς της - παρατηρεί ολοένα και περισσότερα περιστατικά μολύνσεων από κουνούπια.

Όπως αναφέρει, παρότι η ίδια έχει πραγματοποιήσει ψεκασμούς στο σπίτι της, που της έχουν κοστίσει από 40 μέχρι και 60 ευρώ, εξακολουθεί να παρατηρεί κουνούπια στην αυλή της, αναρωτώμενη τι μπορούν να κάνουν οι γείτονές της που, ενδεχομένως, να μην έχουν την οικονομική δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ψεκασμούς με ιδιωτικό συνεργείο.

Πάντως, όπως σχολιάζει η κάτοικος της περιοχής, η ίδια έχει απευθυνθεί στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κρήτης, προκειμένου να πραγματοποιηθούν ψεκασμοί, όμως - όπως αναφέρει - οι αρμόδιοι της έδωσαν αρνητική απάντηση.

Ενδεικτικό της όλης κατάστασης είναι αυτό που αναφέρει η καταγγέλλουσα: «Μου λέει το εγγονάκι μου να το βγάλω να παίξει στον κήπο και του απαντάω “όχι”, λόγω των κουνουπιών»…

Σημειώνεται πως το neakriti.gr επιχείρησε να λάβει απάντηση αναφορικά με το συγκεκριμένο περιστατικό, όμως το παραπάνω δεν κατέστη εφικτό.

Πηγή: ekriti.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ανατροπή: Fake news ο ομαδικός βιασμός πασίγνωστου παρουσιαστή στις Σπέτσες

Χιου Γκραντ κατά Τζόνσον: «Άντε γα… υπερ-προβεβλημένο λαστιχένιο παιχνίδι μπάνιου»

Σχετικές ειδήσεις