ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο περιστατικό στον Άλιμο: Γιαγιάδες έπαιξαν ξύλο με τις μαγκούρες τους στη μέση του δρόμου

Απίστευτο περιστατικό στον Άλιμο: Γιαγιάδες έπαιξαν ξύλο με τις μαγκούρες τους στη μέση του δρόμου
Η δράστης 81 ετών, το θύμα 95
ΙΝΤΙΜΕ ΝΕWS

Αντιμέτωποι με ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνίστριες δύο... γιαγιάδες ήρθαν άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας το βράδυ της Πέμπτης (05/09).

Το πλήρωμα του Α6-1 περιπολικού της Αμέσου Δράσεως έλαβε χθες βράδυ επείγον σήμα που καλούσε τους αστυνομικούς να επιληφθούν σε επεισόδιο στη μέση του δρόμου, επί της οδού Θεμιστοκλέους 20 στον Άλιμο.

Στο σημείο υπήρχε ήδη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οι τραυματιοφορείς είχαν ειδοποιήσει ότι δεν μπορούσαν να “κουμαντάρουν” τα πράγματα. Η κατάσταση είχε ξεφύγει και κρίθηκε απαραίτητη η επέμβαση της Αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί όταν έφθασαν στο σημείο πλησίασαν το ασθενοφόρο και τότε είδαν τους άνδρες του ΕΚΑΒ να προσπαθούν να ηρεμήσουν μια 95χρονη γυναίκα, που είχε εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού στο κεφάλι και στο σώμα.

«Αυτή μου επιτέθηκε», φώναζε η 95χρονη, δείχνοντας προς το μέρος μιας επίσης ηλικιωμένης γυναίκας.

Οι τραυματιοφορείς έβαλαν την 95χρονη γυναίκα στο ασθενοφόρο, με προορισμό το Ασκληπιείο Βούλας για τις πρώτες βοήθειες, ενώ η… θερμόαιμη 81χρονη οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες του astinomiko.gr, οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον εισαγγελέα για την… ιδιαιτερότητα του θέματος και εκείνος έδωσε εντολή η 81χρονη να μεταφερθεί για εξετάσεις σε ψυχιατρικό νοσοκομείο.

Με πληροφορίες από το astinomiko.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος: Σκοτώθηκε πασίγνωστη τραγουδίστρια σε τροχαίο

Νέα δημοσκόπηση: Δείτε τη διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – Τι λένε οι πολίτες για τη διακυβέρνηση Μητσοτάκη

Σχετικές ειδήσεις