ΕΛΛΑΔΑ

«Μόνη λύτρωση για μένα να βοηθήσω την Αλεξία»: Ο άνθρωπος που χτύπησε την 8χρονη σπάει τη σιωπή του

«Μόνη λύτρωση για μένα να βοηθήσω την Αλεξία»: Ο άνθρωπος που χτύπησε την 8χρονη σπάει τη σιωπή του

Έχουν περάσει πέντε μήνες από την τραγωδία στις Θεσπιές, όταν η 8χρονη Αλεξία, ανήμερα του Πάσχα, έπεφτε αιμόφυρτη στην αυλή του σπιτιού της μετά από αδέσποτη σφαίρα.

Σήμερα ο 54χρονος κατηγορούμενος σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του και μέσω του δικηγόρου του και δηλώνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πως προσεύχεται κάθε μέρα να γίνει καλά το παιδί.

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό το οποίο έγινε. Προσεύχομαι κάθε μέρα να γίνει καλά το κοριτσάκι. Πώς θα ζήσω με αυτό το βάρος στη ζωή μου», ανέφερε ο δικηγόρος Αλέξης Στεφανάκης μεταφέροντας τα λόγια του 54χρονου.

Και πρόσθεσε; «Μόνη μου λύτρωση να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις το παιδί».

Δείτε το βίντεο:

Η έκκληση του πατέρα

Συγκλονίζει ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας η οποία χτυπήθηκε στο κεφάλι από σφαίρα ανήμερα του Πάσχα ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της στη Θήβα.

Ο πατέρας του παιδιού μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, περιγράφει τον Γολγοθά που ζουν οι ίδιοι και το αγγελούδι τους.

«Ακριβώς 5 μήνες. Ένα βάσανο σκέτο. Oύτε μιλάει ούτε τίποτα. Μόνο κουνάει λίγο τα άκρα του. Όλο το μυαλό εκεί, είναι γιατί να τύχει σε έμενα αυτό το πράγμα» λέει ο πατέρας της Αλεξίας, Λουκάς Σαμαρτζής.

Ανήμερα του Πάσχα η 8χρονη Αλεξία έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της στις Θεσπιές. Ξαφνικά έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος. Είχε δεχθεί αδέσποτη σφαίρα. Ο δράστης βρισκόταν στο απέναντι χωριό και πάνω στο γλέντι πυροβόλησε στον αέρα.

«Nτροπή του, κατέστρεψε μια οικογένεια, έκλεισε ένα σπίτι ουσιαστικά» λέει ο πατέρας.

Η ανάγκη να μεταφερθεί η μικρή στο εξωτερικό, σε κέντρο αποκατάστασης, είναι επιτακτική ωστόσο δεν υπάρχουν οι απαιτούμενοι πόροι.

Ο πατέρας απευθύνει έκκληση, δίνοντας στη δημοσιότητα τραπεζικό λογαριασμό, ώστε όσοι επιθυμούν να συνδράμουν.

Συγκινητική ήταν η κίνηση των κατοίκων στις Θεσπιές που έδωσαν το «παρών» στη συναυλία για την 8χρονη. Από την εκδήλωση συγκεντρώθηκε το ποσό των 10.000 ευρώ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος: Σκοτώθηκε πασίγνωστη τραγουδίστρια σε τροχαίο

Νέα δημοσκόπηση: Δείτε τη διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – Τι λένε οι πολίτες για τη διακυβέρνηση Μητσοτάκη

Σχετικές ειδήσεις