ΕΛΛΑΔΑ

Ακρόπολη: Αστυνομικός τα ήπιε σε μπαρ και ξέχασε… το όπλο του!

Ακρόπολη: Αστυνομικός τα ήπιε σε μπαρ και ξέχασε… το όπλο του!

Ανησυχία προκαλούν στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας οι καθημερινές απώλειες οπλισμού από αστυνομικούς  οι οποίοι είτε χάνουν, είτε ξεχνούν είτε τους κλέβουν τα υπηρεσιακά τους όπλα.

Το τελευταίο κρούσμα αδικαιολόγητης απώλειας οπλισμού είχε πρωταγωνιστή έναν αρχιφύλακα της Άμεσης Δράσης, ο οποίος ξέχασε το όπλο του σε μπαρ σε περιοχή της Ακρόπολης!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο τηλεφωνητής στο κέντρο του «100» έμεινε άναυδος όταν άκουσε από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής τον ιδιοκτήτη του μπαρ να του λέει: «Παρακαλώ, μπορείτε να βρείτε και να ενημερώσετε τον αστυνομικό που ξέχασε εδώ το τσαντάκι του με το όπλο του να περάσει να το πάρει;». Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ένστολος αμελεί τη φύλαξη του υπηρεσιακού του οπλισμού του. Το ιδιαίτερο της εν λόγω υπόθεσης είναι ότι ο αρχιφύλακας αν και είχαν περάσει αρκετές ώρες μετά δεν είχε αντιληφθεί ότι δεν είχε μαζί του το όπλο!

Είναι το τέταρτο κρούσμα, ύστερα από τρεις διαδοχικές κλοπές όπλων από αστυνομικούς που έγιναν την περασμένη εβδομάδα στο Μεταξουργείο, στην Ακρόπολη και στον Άγιο Δημήτριο γεγονός που αποδεικνύει την επιπολαιότητα μα την οποία αντιμετωπίζουν το καθήκον τους κάποιοι ένστολοι.

Την περασμένη εβδομάδα, είχαν κλαπεί τα όπλα τριών αστυνομικών, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι φρουροί πολιτικών προσώπων της αντιπολίτευσης. Μάλιστα, σε ένα από τα περιστατικά αυτά, κλάπηκε και το δελτίο εισόδου ενός αστυνομικού στη Βουλή!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, αστυνομικός φρουρός στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, είχε δηλώσει την κλοπή του όπλου του από χώρο εστίασης στην περιοχή της Ακρόπολης. Το συγκεκριμένο όπλο κατασχέθηκε από την Δίωξη Ναρκωτικών στην περιοχή των Εξαρχείων καθώς βρισκόταν στην κατοχή ενός 55χρονου.

Με πληροφορίες από Espresso

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανείπωτος θρήνος για την τραγωδία στον παιδικό σταθμό: Με αρακά πνίγηκε το 2,5 ετών αγοράκι

Μετά το αιματοκύλισμα στην Συρία έρχεται η Κύπρος και το Αιγαίο;

Σχετικές ειδήσεις