ΕΛΛΑΔΑ

Σκάνδαλο Novartis: Στη Βουλή ο δικηγόρος του Παπαγγελόπουλου – Τι θα ζητήσει

Σκάνδαλο Novartis: Στη Βουλή ο δικηγόρος του Παπαγγελόπουλου – Τι θα ζητήσει
INTIME NEWS

Στη Βουλή αναμένεται σε λίγο ο Δημήτρης Τσοβόλας, δικηγόρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Ο κ. Τσοβόλας αναμένεται να ζητήσει όλη τη δικογραφία που αφορά το σκάνδαλο Novartis.

Επιπλέον, θα αιτηθεί εκ μέρους του πελάτη του να γίνει κατ’αντιπαράσταση προανακριτική εξέταση με τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά και όλους τους εισαγγελικούς λειτουργούς που τον κατονομάζουν και καταγγέλουν παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης.

Το βράδυ της Τετάρτης (21/10), κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο κ. Παπαγγελόπουλος επανέλαβε ότι «είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο από καταβολής ελληνικού κράτους» και σημείωσε ότι «πριν από εμένα το είχε πει η εισαγγελέας Ελένη Ράικου ότι η Novartis είναι η κορωνίδα των σκανδάλων».

Παπαγγελόπουλος για Novartis: Εγώ Κομανέτσι δεν γίνομαι - Δεν υπάρχει Ρασπούτιν

Οκ. Παπαγγελόπουλος, υποστήριξε ακόμη: «Για να συγκαλυφθούν οι ευθύνες πολιτικών προσώπων δημιουργήθηκε η θεωρία της σκευωρίας... Στόχος ήταν να με φοβίσουν. Επειδή δεν φοβήθηκα και η δικογραφία αποδεικνύεται φιάσκο - με βάση το κατηγορητήριο - προσπαθούν απεγνωσμένα να φτιάξουν κάτι, επικαλούνται μυστικές υπηρεσίες, ανακαλύπτουν επεμβάσεις μου σε άλλες υποθέσεις... Ρωτάω: έχει εξελιχθεί κάποια υπόθεση στα δικαστήρια ευνοϊκά για τον ΣΥΡΙΖΑ; Επειδή καταρρέουν οι κατηγορίες για την δήθεν σκευωρία προσπαθούν να φτιάξουν άλλη υπόθεση... Ωστόσο, καμιά φορά στην ιστορία νικάει και ο Δαυίδ. Τους περιμένω, ξέρω τι πάνε να κάνουν, το μόνο που θα χάσω θα είναι χρόνος μελετώντας τη δικογραφία. Δεν πρόκειται να φοβηθώ. Κομανέτσι εγώ δεν πρόκειται να γίνω».

Πηγή: Cnn.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος: Πέθανε ο Χρήστος Αρχοντίδης

Τραγωδία: Νεκρή 2χρονη από αδέσποτη σφαίρα