ΕΛΛΑΔΑ

Γλυφάδα: Τι είπε στις Αρχές ο οδηγός της φονικής Corvette-Γιατί παράτησε τον 25χρονο μετά το τροχαίο

Γλυφάδα: Τι είπε στις Αρχές ο οδηγός της φονικής Corvette-Γιατί παράτησε τον 25χρονο μετά το τροχαίο
notia.gr

Παρουσιάστηκε τελικά λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα του Σαββάτου (22/02) στο Α' Τμήμα Τροχαίας Νοτιαοανατολικής Αττικής στο Ελληνικό, ο οδηγός που παρέσυρε με τη μαύρη πολυτελή Corvette, σκότωσε και εγκατέλειψε τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα τα ξημερώματα της Τετάρτης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του Cnn.gr, Μίνα Καραμήτρου, πρόκειται για Έλληνα επιχειρηματία, 40 ετών, κάτοικο Αττικής, ο οποίος μετέβη στην Τροχαία μαζί με τη δικηγόρο του ύστερα από τρεις ημέρες εξαφάνισης.

Ο 40χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς της Τροχαίας πώς έγινε το τροχαίο και απέδωσε πολλές φορές την απόφασή του να εγκαταλείψει τον νεαρό που είχε χτυπήσει και σκοτώσει στο σοκ της στιγμής. «Έπαθα σοκ και για αυτό εξαφανίστηκα. Ούτε κατάλαβα πως έγινε. Αυτό που μόνο κατάλαβα είναι ότι ήμουν πολύ σοκαρισμένος», είπε στην κατάθεσή του.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος ασχολείται με διαδικτυακές επιχειρήσεις θα δώσει ανωμοτί κατάθεση σύμφωνα με την εντολή του εισαγγελέα και μετά θα αποχωρήσει για να πάρει η υπόθεση και το δρόμο της δικαιοσύνης.

Σημειώνεται πως οι Αρχές γνώριζαν σε ποιον ανήκει το μοιραίο πολυτελές σπορ αυτοκίνητο, με την ταυτοποίηση να γίνεται αρχικά από τις πινακίδες κυκλοφορίας.

Πώς έγινε η τραγωδία

Ο δράστης που οδηγούσε ένα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο μάρκας Corvette στην αριστερή λωρίδα της Λ. Βουλιαγμένης, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, πιθανόν μετά από ανάπτυξη υπερβολικής ταχύτητας, χτύπησε αρχικά ένα αυτοκίνητο που ήταν δίπλα του και στη συνέχεια χτύπησε μία μοτοσικλέτα που κινείτο στην δεξιά λωρίδα, με αποτέλεσμα ο οδηγός της να καταλήξει σε κολόνα και να χάσει την ζωή του.

Ο οδηγός του σπορ αυτοκινήτου όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά κατέληξε στον παράδρομο όπου λίγο πιο κάτω προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και εκεί πλέον βγήκε από το όχημά του και τράπηκε σε φυγή εγκαταλείποντας το σημείο.

Με στοιχείο το αυτοκίνητο που είχε αφήσει πίσω του και βιντεοληπτικά υλικά οι άντρες της Τροχαίας προσπαθούσαν από εκείνη την στιγμή και μετά να τον εντοπίσουν με τον ίδιο να παραμένει άφαντος μέχρι σήμερα το απόγευμα.

Δείτε φωτογραφίες του άτυχου Νάσου:

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της φονικής σύγκρουσης, οι αστυνομικοί γνώριζαν σε ποιον ανήκει το μοιραίο πολυτελές σπορ αυτοκίνητο, με την ταυτοποίηση να γίνεται αρχικά από τις πινακίδες κυκλοφορίας.

Ο πατέρας του 25χρονου μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΑΝΤ1 απηύθυνε έκκληση για να μιλήσει όποιος είδε το περιστατικό:

«Ο πόνος μου είναι μεγάλος. Βγαίνω στην τηλεόραση να κάνω έκκληση, να παρακαλέσω κάποιον ότι έχει δει να πει για το παιδί μου. Θέλω να βρω τον δολοφόνο που σκότωσε το παιδί μου. Το παιδί μου ζούσε και το παράτησε εκεί, στην άσφαλτο. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, μόνο αυτό θέλω. Άφησε το παιδί μου στην άσφαλτο. Το άφησε... Μόνο γι’ αυτό να τιμωρηθεί όπως του αξίζει. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του δημάρχου Γλυφάδας

Έκκληση απηύθυνε και ο δήμαρχος Γλυφάδας, προκειμένου να βρεθεί ο οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε τον άτυχο νέο:

«Να βοηθήσουμε όλοι να βρεθεί ο οδηγός-δολοφόνος.

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον πατέρα που ξαφνικά έχασε τον 25χρονο γιο του και ούτε μπορώ να φανταστώ σε τι κατάσταση βρίσκεται ο άνθρωπος αυτός.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε χθες, ξημερώματα Τετάρτης, στη Γλυφάδα, επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Το αυτοκίνητο ήταν μάρκας Corvette, χτύπησε τη μοτοσικλέτα που επέβαινε ο νεαρός και μετά έπεσε πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Ο οδηγός το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε.

Όποιος μπορεί να είδε ή να γνωρίζει το παραμικρό, ας το πει αμέσως στην αστυνομία. Η ζωή που χάθηκε δεν γυρίζει πίσω, αλλά τουλάχιστον να αποδοθεί δικαιοσύνη, να βρεθεί και να τιμωρηθεί ο δράστης».

Να βοηθήσουμε όλοι να βρεθεί ο οδηγός-δολοφόνος. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον πατέρα που ξαφνικά έχασε...

Geplaatst door Giorgos Papanikolaou op Donderdag 20 februari 2020

Καρέ-καρέ το θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης – Έτσι σκοτώθηκε ο 25χρονος Νάσος

Ένα πολυτελές, μαύρο, σπορ αυτοκίνητο κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο ρεύμα προς Αθήνα κάνοντας – σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες – «σφήνες» ανάμεσα στα αυτοκίνητα.

Στο ύψος της Γλυφάδας ο χρόνος σταματά… Ο ασυνείδητος οδηγός χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, πιθανόν από την υπερβολική ταχύτητα, χτύπά αρχικά ένα αυτοκίνητο που ήταν δίπλα του και στη συνέχεια παρασέρνει τη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο 25χρονος Νάσος Καρανίκας, που κινούνταν στη δεξιά λωρίδα.

Το αποτέλεσμα, τραγωδία. Ο νεαρός χτυπά σε κολόνα και καταλήγει αιμόφυρτος στην άσφαλτο. Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου δεν σταματά εκεί… καταλήγει στον παράδρομο της Βουλιαγμένης, με τον ασυνείδητο οδηγό να εγκαταλείπει το αυτοκίνητο και να εξαφανίζεται.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία, δεν υπάρχει πουθενά ένδειξη φρεναρίσματος από το πολυτελές αυτοκίνητο, γεγονός που δείχνει ότι ενδεχομένως ο δράστης να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει το φρικτό τροχαίο.

Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές και πολύ σκληρές:

«Θέλω να βρω το δολοφόνο του παιδιού μου»

Δραματική έκκληση του τραγικού πατέρα, που έχασε τον γιο του, τα ξημερώματα της Τετάρτης (19/02) σε τροχαίο στη Γλυφάδα.

Τον οδηγό του οχήματος που παρέσυρε, τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε τον 25χρονο γιο του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, αναζητά ο Γ. Καρανίκας και ζητά απ' όποιον τυχόν γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, απηύθυνε δραματική έκκληση για μάρτυρες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμήπου συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr