ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Βαρύ πένθος για την Γιολάντα - Εκταφή της δασκάλας θα ζητήσουν οι γονείς

Εύβοια: Βαρύ πένθος για την Γιολάντα - Εκταφή της δασκάλας θα ζητήσουν οι γονείς

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της νεαρής Γιολάντας, που έπασχε από νευρική ανορεξία και πέθανε στο νοσοκομείο.

«Έβαλαν το παιδί μου στην Εντατική για να μας καθησυχάσουν. Το παιδί μου ήταν ξεγραμμένο από την αρχή» είπε η μητέρα της άτυχης Γιολάντας. «Θέλω να μου εξηγήσουν τι συνέβη σε ένα παιδί που ήταν υγιές. Θέλω να μου εξηγήσουν ποια όργανα δε λειτουργούσαν» συνέχισε.

Η οικογένεια της Γιολάντας, που έχασε τη ζωή της στα 24 χρόνια της, κατήγγειλε ότι υπήρξε ιατρικό λάθος. «Κάποιο λάθος γιατρών πιστεύω έχει γίνει» είπε η αδερφή της όπως αναφέρει το Star.

Η οικογένειά της θέτει ερωτήματα για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της, ενώ επιστήμονες υπογραμμίζουν για ακόμα μία φορά τον κίνδυνο. «Η όμορφη Γιολάντα δεν ξυπνά πια κοντά στους γονείς της. Τα μεγάλα εκφραστικά της μάτια δεν θα ξανααντικρίσουν τη δίδυμη αδελφή της» λέει η μητέρα της Δέσποινα Τσώνη. «Είμαι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ να το πιστέψω, να το αποδεχτώ ότι έχασα το παιδί μου» συμπληρώνει.

«Μας έχουν κοπεί τα πόδια. Εγώ δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ για να τη σπουδάσω» δηλώνει ο πατέρας της Σπύρος Τσώνης. Η 24χρονη δασκάλα πάλεψε με τη νευρική ανορεξία και, όπως λέει η μητέρα της, τον τελευταίο καιρό η κοπέλα νοσηλευόταν σε ψυχιατρική κλινική, όπου έχασε τη μάχη με τον θάνατο.

«Κυρία μου, η κόρη σας δεν θα τη βγάλει τη νύχτα. Παθαίνει συνεχώς ανακοπές»: Αυτά τα λόγια ήταν μαχαίρι στην καρδιά για τους γονείς της 24χρονης, που, δυστυχώς, παρότι μόνο 24 ετών, απεβίωσε.

Σύμφωνα με την οικογένεια της άτυχης κοπέλας θα ορίσουν πραγματογνώμονα προκειμένου να γίνει εκταφή της κόρης τους και να μάθουν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Η οικογένειά της έχει αφήσει το δωμάτιό της ακριβώς όπως ήταν την ημέρα που μπήκε στο νοσοκομείο για να νικήσει τη νευρική ανορεξία. Τραγική ειρωνεία είναι ότι λίγες ημέρες πριν γιόρταζε με τη δίδυμη αδερφή της τα γενέθλια της.

Ο σύντροφός της μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ: «To να φάει δεν ήταν για την ίδια προτεραιότητα. Την πίεζα για να φάει όταν πηγαίναμε έξω. Κοιταζόταν στον καθρέφτη και νόμιζε ότι ήταν διπλή από ότι ήταν στην πραγματικότητα. Μου έλεγε ψέματα ότι έτρωγε αλλά ήμουν στη δουλειά και δεν μπορούσα να το ελέγξω. Όταν κατάλαβα ότι με κοροϊδεύει μίλησα στη μητέρα της. Έλεγε όμως και σε εκείνη ψέματα. Τον τελευταίο καιρό μου έλεγε ότι ήθελε να κάνει παιδιά. Μου υποσχόταν ότι θα τρώει και θα αλλάξει αλλά δυστυχώς έκανε τα ίδια. Την πιέζαμε να φάει και γινόταν επιθετική».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη - «βόμβα»: Στην Ελλάδα Ιταλός γιατρός με κοροναϊό

Σχετικές ειδήσεις