ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα: Αθώοι για το έγκλημα στην Αρκίτσα

Φθιώτιδα: Αθώοι για το έγκλημα στην Αρκίτσα

Ομόφωνα αθώοι μετά από 17 μήνες στη φυλακή για το φόνο του Γερμανού κυνηγού στην Αρκίτσα.

Η υπόθεση με το έγκλημα στην Αρκίτσα που συγκλόνισε τη Φθιώτιδα και όλο το πανελλήνιο, εκδικάστηκε σήμερα Τετάρτη (18/3) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λιβαδειάς.

Μετά την πολύωρη ακροαματική διαδικασία ο Εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την απαλλαγή των δυο κατηγορουμένων, αφού δεν υπήρχαν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία. Ακολούθησε και η ομόφωνη απόφαση του ΜΟΔ Λιβαδειάς, που αθώωσε τους δυο κατηγορούμενους.

Την ομάδα υπεράσπισης των δυο κατηγορουμένων στο ΜΟΔ Λιβαδειάς αποτελούσαν οι δικηγόροι: Αλέξης Στεφανάκης, Δημήτρης Γκαβέλας, Δήμητρα Πλαστήρα και Δήμητρα Παπαθεοδώρου.

Η μία εκ των συνηγόρων υπεράσπισης δήλωσε στο LamiaReport: «Η ομόφωνη αθωωτική απόφαση του ΜΟΔ Λιβαδειάς συνιστά δικαίωση των κατηγορούμενων και πανηγυρική επιβεβαίωση των όσων φώναζαν περί μη εμπλοκής τους τους 17 μήνες της προσωρινής τους κράτησης.

Ο πλημμελής ανακριτικός έλεγχος και η χωρίς στήριγμα κατηγορία που τους αποδόθηκε οδήγησαν τον εισαγγελέα να κάνει απαλλακτική πρόταση, λόγω έλλειψης αποδείξεων, γεγονός που επιβεβαίωσε και η έδρα κρίνοντάς τους ομόφωνα αθώους...»

Βεβαίως παραμένει το ερώτημα ποιος σκότωσε τον 55χρονο Γερμανό με την ίδια του την καραμπίνα την ώρα που κυνηγούσε στην περιοχή της Αρκίτσας.

Πηγή: lamiareport.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Απαγορεύονται οι δημόσιες συναθροίσεις άνω των 10 ατόμων - Πρόστιμο 1.000 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις