ΕΛΛΑΔΑ

Κορoνοϊός: Έκκληση βοήθειας μέσω του CNN Greece απευθύνει το Γηροκομείο Αθηνών

Κορoνοϊός: Έκκληση βοήθειας μέσω του CNN Greece απευθύνει το Γηροκομείο Αθηνών
INTIME NEWS

Στις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε, τα γηροκομεία που φιλοξενούν ηλικιωμένους, οι οποίοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, χρειάζονται τη βοήθειά μας. Το Γηροκομείο Αθηνών, το οποίο αυτή τη δύσκολη περίοδο φιλοξενεί 142 ηλικιωμένους, απευθύνει έκκληση μέσω του CNN Greece προς τους πολίτες να συνεισφέρουν οικονομικά, όσο είναι δυνατό, προκειμένου να μπορέσουν να διασφαλιστούν οι 100 εργαζόμενοι -γιατροί και νοσηλευτές-, οι οποίοι καταβάλλουν υπεράνθρωπη προσπάθεια, προσφέροντας καθημερινά τις υπηρεσίες τους σε αυτό, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Το γηροκομείο φιλοξενεί 142 τροφίμους ηλικιωμένους κατά κύριο λόγο, ανθρώπους που είναι μοναχικοί και στερούνται οικογένειας», αναφέρει στο CNN Greece ο πρόεδρος του Δ.Σ. του γηροκομείου Αθηνών, κ. Ζώης Κολιός, και επισημαίνει ότι έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα εδώ και πολύ καιρό και βρίσκονται σε μία κατάσταση, πάρα πολύ καλή, όπως λέει, σε ό,τι αφορά τους φιλοξενούμενους.

Ο κ. Ζώης αναφέρει ότι καθημερινά δέχονται βοήθεια από δεκάδες πολίτες και δηλώνει συγκινημένος «από όλη αυτή την τεράστια προσπάθεια που έχει κάνει εδώ ο Δήμος Αθηναίων και όλη η Ελλάδα, γιατί έχουμε τηλεφωνήματα και προσφορες από όλη την Ελλάδα».

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτός είναι ο νεαρότερος νεκρός σ