ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Αυτή είναι η μοδίστρα που έραψε 600 χειρουργικές μάσκες χωρίς αμοιβή στα Γρεβενά

Κορονοϊός: Αυτή είναι η μοδίστρα που έραψε 600 χειρουργικές μάσκες χωρίς αμοιβή στα Γρεβενά
AP PHOTOS

Κορονοϊός: Σε μια συγκινητική πράξη προέβη η Ελόνα Αγκόλι

Πρόκειται για μια μοδίστρα από τα Γρεβενά, η οποία έραψε 600 χειρουργικές μάσκες χωρίς να λάβει αμοιβή, για να τις δώσει στο Νοσοκομείο Γρεβενών, καθώς είναι σε έλλειψη λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η υπεύθυνη υπάλληλος του νοσοκομείου Γρεβενών επικοινώνησε μαζί της και τής ζήτησε να τής δώσει τιμή ανά τεμάχιο.

Η απάντηση της Ελόνα Αγκόλι συγκίνησε άπαντες: «Άκουγα συνεχώς στις ειδήσεις ότι υπάρχει έλλειψη μασκών στα νοσοκομεία ότι οι γιατροί και νοσηλευτές κάνουν συνεχώς εκκλήσεις γιατί τους τελειώνουν. Είπα αμέσως στην κυρία ότι δεν θέλω χρήματα ότι θα τις κατασκευάσω δωρεάν και θα τις προσφέρω στο νοσοκομείο και σε όσους εργαζόμενους τις έχουν ανάγκη. Τότε μου είπαν ότι θα μου στείλουν το ύφασμα, τους ζήτησα κι ένα δείγμα το οποίο χρησιμοποίησα για να κάνω πατρόν», είπε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Όπως λέει η ίδια λέει, χρειάζεται να ράψει 600 μάσκες και έχει ολοκληρώσει ήδη τις 480. «Για μένα δεν είναι τίποτα αυτό που κάνω. Για την πόλη που ζω αξίζει, γιατί με έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη μέρα που ήρθα», λέει.

Αξίζει να σημειωθεί, πως χθες, Τρίτη, μάλιστα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε μαζί της και την ευχαρίστησε για την προσφορά της.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

supportemployees.yeka.gr: Άνοιξε η πλατφόρμα για τα 800 ευρώ – Κάντε ΕΔΩ την αίτηση

Σχετικές ειδήσεις