ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός - Χαρδαλιάς: Τέλος η αλλαγή του τόπου κατοικίας όσο διαρκεί η απαγόρευση κυκλοφορίας

Κορονοϊός - Χαρδαλιάς: Τέλος η αλλαγή του τόπου κατοικίας όσο διαρκεί η απαγόρευση κυκλοφορίας
INTIME NEWS

ΚορονοϊόςΤην παράταση των μέτρων για τον κορoνοϊό και της απαγόρευσης κυκλοφορίας μέχρι τις 27 Απριλίου ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Έως τις 27 Απριλίου παρατείνονται τα μέτρα περιορισμού στις μετακινήσεις λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας, ακόμα εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο, εξαιτίας του κορονοϊού.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανέφερε ότι καθ'όλη τη διάρκεια ισχύος των μέτρων δεν θα διεκπεραιώνονται αλλαγές στους τόπους κατοικίας. «Η αλλαγή του τόπου κατοικίας θα εξετάζεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις», ανέφερε και πρόσθεσε ότι «σε σχέση με τους μέχρι τώρα περιορισμούς, στο επίκεντρο της προσοχής μας βρίσκονται οι συμπολίτες μας με σοβαρά προβλήματα υγείας που έχουν ανάγκη τη σωματική άσκηση. Να έχουν μαζί τους το απαραίτητο δικαιολογητικό και τη γνωμοδότηση από τον γιατρό τους».

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Αποκαλυπτική έρευνα - Τι «παράξενο» συνέβη στην Ελλάδα μετά τα μέτρα

Κορονοϊός: Πότε θα τελειώσει ο εφιάλτης που ζούμε; Τα τέσσερα σενάρια

Κορονοϊός: Σοκαριστική ανακάλυψη για το φονικό ιό

«Κάποιοι επιμένουν με τεχνάσματα και δικαιολογίες να υπονομεύσουν την τεράστια προσπάθεια που κάνουμε. Σήμερα παρατηρήθηκε αυξημένη κινητικότητα στους παραδρόμους Εθνικών Οδών. Δεν θα μείνουμε απαθείς. Αυτοί οι λίγοι ακούνε τα αισιόδοξα μηνύματα, τα ερμηνεύουν λάθος και η στάση τους είναι απολύτως αντικοινωνική. Θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των υπολοίπων. Δεν βλέπουν τι γίνεται δίπλα μας στην Ευρώπη; Αν χαλαρώσουμε ιός θα μας τσακίσει. Θα δείξουμε μηδενική ανοχή. Είναι σημαντικό να αποφύγουμε τα λάθη να μη γκρεμίσουμε ό,τι χτίσαμε», δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

«Η ενότητα, η αποφασιστικότητα και η πειθαρχία που έχει δείξει μέχρι σήμερα συντριπτικά η ελληνική κοινωνίας, μας έχει επιτρέψει να ακολουθήσουμε μια διαφορετική πορεία από τις περισσότερες άλλες χώρες», σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

«Το αποτέλεσμα όμως αυτό, επισήμανε περαιτέρω, μπορεί σε ελάχιστες ώρες αλλά και ημέρες να ανατραπεί και υπογράμμισε πως για να διασφαλιστεί χρειάζεται να εξακολουθούμε να τηρούμε τα μέτρα με την ίδια επιμονή και υπομονή», τόνισε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Αποκάλυψη: Αυτά είναι τα 10 νέα μέτρα που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση