ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στη Λαμία: Αυτός είναι ο κάτοικος που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Θρίλερ στη Λαμία: Αυτός είναι ο κάτοικος που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό

Η απίστευτη ιστορία του Λαμιώτη που αποτελεί το πρώτο κρούσμα της πόλης, στο νέο κορονοϊό.

Το πρώτο της επιβεβαιωμένο κρούσμα του νέου κορονοϊού μετράει η Λαμία, καθώς όπως έγινε γνωστό, 54χρονος κάτοικος της πόλης, βρέθηκε θετικός στον Covid-19, μετά από μια απίστευτη προσωπική περιπέτεια την οποία πέρασε.

Συγκεκριμένα, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε πρόσφατα στη Ρωσία και συγκεκριμένα στην Αγία Πετρούπολη, όπου του έκλεψαν από ένα πάρκινγκ την νταλίκα του, μαζί με το εμπόρευμα, αλλά και τα χρήματα που είχε μέσα.

Ακολούθησαν εφιαλτικές ημέρες αφού έμπλεξε στη ρώσικη γραφειοκρατία για να δηλώσει την κλοπή, αλλά και να μπορέσει να εκδόσει τα έγγραφα της επιστροφής του στην Ελλάδα. Τελικά κατάφερε να φύγει από τη χώρα, με έναν συνάδελφό του από την Κατερίνη.

Τη Μεγάλη Τετάρτη, ο 54χρονος ήδη είχε άρχισε να μην αισθάνεται καλά. Ωστόσο θεώρεισαι ο ίδιος πως ήταν από τις κακουχίες που πέρασε στη Ρωσία. Τελικά την Μεγάλη Παρασκευή πήγε η ίδια η σύζυγός του στην Κατερίνη, όπου και τον πήρε για να τον φέρει στη Λαμία. Επειδή όμως τα συμπτώματα δεν υποχωρούσαν την επόμενη ημέρα, το Μεγάλο Σάββατο, πήγε στο νοσοκομείο της πόλης του για εξετάσεις.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός - Αριθμοί-σοκ: «Ίσως 100.000 με 200.000 τα κρούσματα στην Ελλάδα»

Κορονοϊός: Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών στην Ελλάδα - Τα 113 έφτασαν τα θύματα της πανδημίας

Κορονοϊός: Οι σπασμένες πόρτες του τρόμου - Σοκαριστικές εικόνες μέσα από το εργαστήριο της Ουχάν

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Την Κυριακή του Πάσχα ήρθε η απάντηση από το Ινστιτούτο Παστέρ στην Αθήνα ότι ήταν θετικός στον κορονοϊό. Αμέσως ενημερώθηκε ο συνάδελφός του, που επέστρεψαν μαζί από τη Ρωσία, από τον οποίο πάρθηκαν δείγματα, ενώ το ίδιο έγινε και στο οικογενειακό περιβάλλον του 54χρονου.

Ο 54χρονος παραμένει σε ειδικό δωμάτιο στη νέα πτέρυγα του ΓΝ Λαμίας, για τον Covid-19, με πυρετό και δύσπνοια, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται μέτρια.

Δεν έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα, ωστόσο είναι αρνητικό το ότι είναι πολλά χρόνια καπνιστής. Οι γιατροί παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της υγείας του και αν χρειαστεί θα γίνει εισαγωγή στη ΜΕΘ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μακελειό στον Καναδά: Σφαγή με 16 νεκρούς στη Νέα Σκωτία