ΕΛΛΑΔΑ

Τo Newsbomb.gr στην Αγία Παρασκευή: Επί ποδός η ΕΛΑΣ για τρίτο βράδυ - Φόβοι για νέο γύρο επεισοδίων

Τo Newsbomb.gr στην Αγία Παρασκευή: Επί ποδός η ΕΛΑΣ για τρίτο βράδυ - Φόβοι για νέο γύρο επεισοδίων

Σε επιφυλακή για τρίτη συνεχόμενη βραδιά βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ., καθώς θέλει να αποφύγει εικόνες συγχρωτισμού στις πλατείες της Αθήνας, όπως αυτές που καταγράφηκαν σε Αγία Παρασκευή και Παγκράτι το βράδυ της Τετάρτης.

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας είναι έντονη στην Αγία Παρασκευή, όπου περιπολικά με ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα καλούν τους κατοίκους της περιοχής να μην συγκεντρωθούν στην πλατεία Αγίου Ιωάννου.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες τα πράγματα το βράδυ της Πέμπτης ήταν πιο ήρεμα, μετά από δύο μέρες έντασης. Στην πλατεία βρίσκονταν, γύρω στις 9, συγκεντρωμένα περίπου 50 άτομα.

Δείτε τις εικόνες στη gallery του Newbsomb.gr:

Ακούστε το μήνυμα της ΕΛ.ΑΣ στους πολίτες:

Την ίδια ώρα αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε στο Παγκράτι στην πλατεία Βαρνάβα, όπως και στον Λυκαβηττό.

Πολίτες συγκεντρώθηκαν από νωρίς και στην περιοχή της Ακρόπολης, και αφού έκαναν την βόλτα τους, έμειναν στον βράχο για να δουν την πανσέληνο.

Πλήθος κόσμου στα βράχια της Ακρόπολς.

Δείτε εικόνες από τον Λυκαβηττό:

Νωρίτερα στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς αναφερόμενος στα όσα εκτυλίχθηκαν σε κεντρικές πλατείες της Αττικής και όχι μόνο, τόνισε με έμφαση ότι οι συγκεντρωμένοι «αυτό που κάνουν είναι να θέτουν σε κίνδυνο τη δική τους ζωή και τη ζωή των φίλων τους».

Ο κ. Χαρδαλιάς και προειδοποίησε ότι «υπάρχει ο κίνδυνος να τα τινάξουμε όλα στον αέρα. Δεν είναι ζήτημα της αστυνομίας ο περιορισμός της νόσου». «Οι δραματικές εικόνες άλλων χωρών με εκατόμβες νεκρών είναι πολύ πρόσφατες, για να τις ξεχνάμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και πρόσθεσε ότι «αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ζήσουμε και εμείς δραματικές στιγμές».

Δείτε ΕΔΩ τι συνέβη την Τετάρτη στην Αγία Παρασκευή

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.