ΕΛΛΑΔΑ

Ανώγεια: Ξεσπά ο 29χρονος μέσα από τη φυλακή - «Απάνθρωπο το σενάριο ότι σκότωσα τον πατέρα μου»

Ανώγεια: Ξεσπά ο 29χρονος μέσα από τη φυλακή - «Απάνθρωπο το σενάριο ότι σκότωσα τον πατέρα μου»

Διπλό φονικό: Σπάει τη σιωπή του ο καθ' ομολογία δράστης του φονικού στα Ανώγεια, Μανώλης Καλομοίρης - Μέσα από το κελί, ο 29χρονος καταδικάζει όσους ήθελαν να έχει σκοτώσει ο ίδιος τον 63χρονο πατέρα του, Λευτέρη.

Σχετικά με το σενάριο πως ο ίδιος σκότωσε τον πατέρα του, ο Μανώλης Καλομοίρης δήλωσε χαρακτηριστικά «Δεν μπορώ να το αντέξω», καταδικάζοντας δημόσια εκείνους που τον «φωτογράφιζαν» ως τον δολοφόνο του πατέρα του.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews χαρακτηρίζει «απάνθρωπο και άδικο το σενάριο ότι τάχα σκότωσα τον πατέρα μου».

Ο καθ’ ομολογία του δράστης του φόνου του 30χρονου Ξυλούρη μέσα από το κατάστημα κράτησης «Κρήτη – 1» στην Αγιά Χανίων λέει: «Δεν με αποτελειώνει η κατηγορία που αντιμετωπίζω, ούτε η τραγωδία που βιώνω αυτές τις μέρες, ούτε ο ανείπωτος πόνος μου για τον άδικο χαμό του πατέρα μου με γονατίζει, παρά μόνο με σκοτώνει το απάνθρωπο σενάριο που επινοήθηκε ότι τάχα εγώ σκότωσα τον πατέρα μου…».

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες η πλευρά της οικογένειας Ξυλούρη υποστήριζε ότι ο 29χρονος Μανώλης Καλομοίρης, εκτός από τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη, σκότωσε και τον ίδιο του τον πατέρα το σαββατόβραδο (02.05.2020) της αιματηρής συμπλοκής στα Ανώγεια.

«Αυτό δεν μπορώ να το αντέξω, ούτε πιστεύω ότι οποιοσδήποτε άλλος στη θέση μου θα το άντεχε. Πιστεύω στο Θεό και στη Δικαιοσύνη, ότι θα αποδειχτούν όλα αυτά που από την πρώτη στιγμή υποστηρίζω», τονίζει ο 29χρονος στη Realnews, αναφερόμενος σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία.

Διαφορετική ερμηνεία για τα όπλα δίνουν οι δύο πλευρές

Τα δικά τους διαφορετικά συμπεράσματα βγάζουν από τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης οι δύο πλευρές για το διπλό φονικό στα Ανώγεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, οι κάλυκες ταυτίζονται με τα δύο πιστόλια που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές.

«Έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα όσοι υποστήριζαν πως το όπλο που παρέδωσε ο αδερφός του Γιώργο Ξυλούρη δεν χρησιμοποιήθηκε στη φονική συμπλοκή», δήλωσε στον ANT1 o δικηγόρος της οικογένειας του 30χρονου θύματος. «Αν πράγματι αληθεύουν τα όσα πληροφορούμαστε, τότε κάποιοι οι οποίοι έσπευσαν να ισχυριστούν ότι η οικογένεια Ξυλούρη παρέδωσε "μούφα" όπλο, έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Η οικογένεια Ξυλούρη δεν έχει να φοβηθεί ή να κρύψει κάτι. Ζητά μόνο την ανάδειξη της αλήθειας στη μνήμη του αδικοχαμένου Γιώργη. Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς, όμως στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος Γιώργος Κοκοσάλης.

Διαφορετική ερμηνεία για τα όπλα και τους κάλυκες δίνει ο δικηγόρος του 29χρονου κατηγορούμενου. «Δύο διαφορετικά όπλα, δύο διαφορετικοί θάνατοι. Επιβεβαιώνεται αυτό που λέμε εμείς από την πρώτη στιγμή. Δηλαδή, οι άλλοι τι θριαμβολογούν; Θριαμβολογούν γιατί επιβεβαιώνεται ότι σκότωσαν τον δικό μας άνθρωπο με το δικό τους όπλο;», τόνισε σε δηλώσεις του στον ANT1 ο δικηγόρος του 29χρονου Μανώλη Καλομοίρη, Διονύσης Βέρρας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαρδαλιάς για συγκεντρώσεις σε πλατείες: «Ο ιός δεν κάνει διακρίσεις πολιτικές ή ιδεολογικές»

Σχετικές ειδήσεις