ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στις Μοίρες: Σήμερα η κηδεία του 33χρονου πατέρα - Αγωνία για τη σύζυγο και την κόρη του

Τροχαίο στις Μοίρες: Σήμερα η κηδεία του 33χρονου πατέρα - Αγωνία για τη σύζυγο και την κόρη του
flashnews.gr

Ο πόνος για την οικογένεια του 35χρονου που χάθηκε στο τραγικό τροχαίο είναι ανείπωτος - Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας

Το απόγευμα της Δευτέρας (11/05) και συγκεκριμένα στις 17:00, στο Φουρνοφάραγγο του Δήμου Γόρτυνας, θα γίνει η κηδεία του αδικοχαμένου Γιάννη Κατσούνα, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο δρόμο Μοίρες – Άγιοι Δέκα.

Εν τω μεταξύ, η 30χρονη συζυγός του συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο μετά από χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε καθώς υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και κατάγματα.

Παράλληλα, η κόρη της οικογένειας παραμένει στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ με κακώσεις και κατάγματα, ωστόσο δεν έχει διασωληνωθεί ενώ ο 5χρονος αδερφός της νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική.

Ο άτυχος Γιάννης Κατσούνας.EKRITI.GR

Ο κουμπάρος του τον αποχαιρετά με μία μαντινάδα

Ο κουμπάρος του αδικοχαμένου 34χρονου πατέρα αποχαιρέτησε τον άνθρωπό του με μία μαντινάδα:

«Καλοστραθιά κουμπάρε μου Άντρα Κατσούνα Γιάννη,
κι ο μισεμός σου στην καρδιά πόνο βαρύ μου βανει

Ο μισεμός σου εμπίχτηκε σαν δίκοπο μαχαίρι,
μες την καρδιά που εδά λυγά, πονεί και υποφέρει

Ο μισεμός σου έφερε δάκρυα στα μάτια των αθρώπο,
Γυρεύουν ψάχνουν για να βρουν να σε γιαγύρουν τρόπο

Πάντα σαφι η σκέψη μας θα είναι εκεί μαζί σου,
και χαραγμένη στο μυαλό κάθε ανάμνηση σου.

Καλοστραθιά κουμπάρε»

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο βρέθηκε δίπλα στο γιο του

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως από το τραγικό τροχαίο, συγκλονίζουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr στο όχημα της οικογένειας του άτυχου 33χρονου επέβαινε κι ένας φίλος του, ο οποίος βγήκε από το αυτό, χωρίς να τραυματιστεί. Εκείνος μάλιστα, ήταν ο άνθρωπος που ειδοποίησε και τον πατέρα του άτυχου 33χρονου Γιάννη.

Ο τραγικός πατέρας βρέθηκε μαζί με τα άλλα του παιδιά στο σημείο, όπου τράβηξε από τα συντρίμμια το γιο του κρατώντας του το χέρι συνεχώς για να δει αν το παιδί του έχει σφυγμό.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ήταν τέτοια η σύγκρουση που το ένα παιδί εκσφενδονίστηκε δύο με τρία μέτρα από το όχημα μέσα σε ένα χωράφι.

Θρήνος στη Βαγιωνιά, το χωριό που μένουν οι γονείς του 33χρονου. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη από τη μία στιγμή στην άλλη και έφυγε τόσο αιφνίδια.

«Πρώτη φορά είδα τέτοιο συμβάν»

«21 χρόνια στην υπηρεσία, πρώτη φορά είδα τέτοιο συμβάν». Με αυτά τα λόγια, ο επικεφαλής της επιχείρησης απεγκλωβισμού στο φρικτό τροχαίο και Αξιωματικός Υπηρεσίας του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μοιρών Νίκος Βαρδάκης, μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA, περιέγραψε τις πρώτες εικόνες που αντίκρισε όταν βρέθηκε στον τόπο του συμβάντος.

Όπως είπε ο κ. Βαρδάκης, στο σημείο που έγινε το συμβάν έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν τροχαία, όχι όμως τόσο σοβαρά. «Ήταν παράξενο αυτό το τροχαίο, συνέβη για πρώτη φορά. Πρέπει να έχεις μεγάλα ψυχικά αποθέματα για να ανταπεξέλθεις. 21 χρόνια είμαι στην υπηρεσία πρώτη φορά είδα τέτοιο συμβάν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρδάκης, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Όπως σημείωσε ο ίδιος, όταν έφτασαν στο σημείο, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ είχε παραλάβει ήδη τέσσερα άτομα και παρέμεναν εγκλωβισμένοι δύο άτομα εντός του αυτοκινήτου και ένας τραυματίας έξω από το άλλο όχημα. «Απεγκλωβίσαμε τους δυο πολυτραυματίες. Ο άνδρας δεν είχε τις αισθήσεις του και η γυναίκα ήταν σε κατάσταση σοκ» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρδάκης. Πρόσθεσε πως η μηχανή του ενός αυτοκίνητου ήταν 20 μέτρα μακριά και οι πρώτες ενδείξεις, σύμφωνα με τον κ. Βαρδάκη, αποτυπώνουν πως είχε αναπτυχθεί υψηλή ταχύτητα.

Με πληροφορίες από: flashnews.gr, neakriti.gr, ekriti.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: «Τα πράγματα είναι δύσκολα»! Τι λέει ο Τάσος Αρνιακός για τον επερχόμενο καύσωνα... (video)

Σχετικές ειδήσεις