ΕΛΛΑΔΑ

Βουβή θλίψη στο νοσοκομείο για τον χαμό του Θ. Αγγελόπουλου

Βουβή θλίψη στο νοσοκομείο για τον χαμό του Θ. Αγγελόπουλου

Ρεπορτάζ: Γιώργος Διαμαντάκης

Ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος εισήχθη μετά τις 21:00 το βράδυ στην ιδιωτική κλινική «Μετροπόλιταν».

Στο νοσοκομείο έσπευσαν άμεσα οι δύο προσωπικοί του γιατροί ενώ συνολικά τον ανέλαβαν δέκα καθηγητές προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή καθώς τα τραύματα που έφερε ο σκηνοθέτης ήταν συντριπτικά.

Ο σκηνοθέτης σε μια προσπάθειά του να διασχίσει το δρόμο, παρασύρθηκε από διερχόμενο μοτοσικλετιστή και έπεσε σε χαράδρα ύψους 3 μέτρων με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά κατάγματα, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ακατάσχετη αιμορραγία.

Να σημειωθεί ότι το τροχαίο σημειώθηκε στον περιφερειακό Δραπετσώνας-Κερατσινίου εκεί όπου πραγματοποιούνταν γυρίσματα για τη νέα ταινία που ετοίμαζε ο άτυχος σκηνοθέτης με τίτλο «Η άλλη θάλασσα». Όλα τα μέλη του συνεργείου φορούσαν ειδικά φωσφόριζε γιλέκα εκτός από τον ίδιο.

DSC5108

Μετά από άδεια της συζύγου του, ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος μπήκε χειρουργείο αλλά δυστυχώς παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

Στο νοσοκομείο μαζεύτηκαν 30 περίπου άτομα τα οποία ήταν συγγενείς, φίλοι και μέλη του συνεργείου από τη νέα ταινία που ετοίμαζε. Ανάμεσά τους βρέθηκε και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Εξερχόμενη από το νοσοκομείο, η γυναίκα του Θεόδωρου Αγγελόπουλου δηλώσε: «Aυτό ήταν. Η παράσταση τελείωσε».