ΚΟΣΜΟΣ

Ηχηρό χαστούκι στον Ερντογάν: Η ανάρτηση που τον έκανε να χάσει τον ύπνο του

Ηχηρό χαστούκι στον Ερντογάν: Η ανάρτηση που τον έκανε να χάσει τον ύπνο του
Associated Press

Η δυσαρέσκεια των νέων ξεφεύγει από τον έλεγχο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και αυτό είναι εμφανές ακόμα από τα εκατοντάδες χιλιάδες dislikes που συγκεντρώνουν κρίσιμες αναρτήσεις του προέδρου της Τουρκίας στα social media.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας το τελευταίο διάστημα επιχειρεί να κάνει ένα πλατύ άνοιγμα στους νέους της χώρας, χωρίς όμως αυτό να έχει μέχρι στιγμής τα επιθυμητά αποτελέσματα για τον σουλτάνο.

Τι κι αν έβγαλε νεανίζουσα φωτογραφία με καλοπροαίρετο χαμόγελο; Τι κι αν κάλεσε συνέδριο για τους νέους στην online πλατφόρμα; Οι νέοι γυρνούν την πλάτη στον Τούρκο πρόεδρο και αυτό μαρτυρούν τα 50.000 dislikes που πήρε μέσα σε μόλις μια ώρα στο twitter η ανάρτηση προαναγγελία του συνεδρίου της νεολαίας του τουρκικού κυβερνώντος κόμματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα dislikes άρχισαν να αυξάνουν με γεωμετρικό ρυθμό για να φτάσουν σε λίγες ώρες τις 200.000 χιλιάδες.

Δείτε την ανάρτηση:

Η αμφισβήτηση των νέων προς τον ισχυρό άνδρα της χώρας εκδηλώθηκε στο μόνο χώρο ίσως χώρο που δεν υπάρχει κίνδυνος δίωξης και φυλάκισης. Μάλιστα αρκετοί Τούρκοι σχολιαστές επισημαίνουν την πιθανότητα η τουρκική κυβέρνηση να αιτηθεί στη διοίκηση του Twitter να απενεργοποιήσει το κουμπί dislike σε ευαίσθητες αναρτήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Dr Θάνατος: Δήλωνε γιατρός του Χριστόδουλου και ήθελε να αγοράσει την Ολυμπιακή!