ΕΛΛΑΔΑ

Ετεοκλής Παύλου: Πώς ακρωτηριάστηκε - Η τραγική ιστορία του

Ετεοκλής Παύλου: Πώς ακρωτηριάστηκε - Η τραγική ιστορία του

Ο σύντροφος της Ελένης Χατζίδου είδε την ζωή του να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη.

Στον καναπέ του Dot κάθισαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, όπου μίλησαν για την ζωή τους. Ο Ετεοκλής, μάλιστα, απάντησε και για τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και η οποία οδήγησε στον ακρωτηριασμό του ποδιού του.

Ο Ετεοκλής Παύλου το 2013 έχασε το πόδι του. Σε μια βραδιά όπου βρέθηκε στο λάθος μέρος, την λάθος στιγμή.

«Έκανα πολλά χειρουργεία μεγάλου ρίσκου. Ένιωσα ότι πεθαίνω, ότι ξεψυχάω. Το κρύο του θανάτου είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος», είπε στην εκπομπή, ο Ετεοκλής.

Το μοιραίο βράδυ

Ο Ετεοκλής Παύλου αποφοίτησε από το τμήμα φυσική αγωγής και αθλητισμού του πανεπιστημίου Αθηνών.

Ασχολείται από πολύ μικρός με το κανόε καγιάκ και έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Πίσω όμως από τον τραυματισμό του κρύβεται μια συγκλονιστική ιστορία.

Ήταν το 2013 όταν ο 23χρονος τότε Ετεοκλής Παύλου, ο οποίος εργαζόταν ως πορτιέρης σε νυχτερινό κέντρο, τραυματίζεται σε συμπλοκή μεταξύ οπαδών του και μεταφέρεται αιμόφυρτος στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται στην εντατική.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ομάδα 7-8 οπαδών έφυγαν από του Ζωγράφου και πήγαν στο κλαμπ αναζητώντας οπαδούς αντίπαλης ομάδας.

Οι υπάλληλοι του καταστήματος τους έβγαλαν έξω και κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ένας από αυτούς έβγαλε πιστόλι Τοκάρεφ 7,65mm και πυροβόλησε στην κοιλιά τον 23χρονο πορτιέρη, ο οποίος διακομίστηκε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».

«Τη στιγμή εκείνη ένιωσα έντονο πόνο γιατί η σφαίρα πέρασε όλα τα ζωτικά μου όργανα. Έκανα πολλά χειρουργεία μεγάλου ρίσκου», ανέφερε για την στιγμή που του άλλαξε τη ζωή.

Οι γιατροί πάλεψαν για τη ζωή του και τα κατάφεραν. Δεν κατάφεραν όμως να σώσουν και το πόδι του το οποίο έπρεπε να ακρωτηριαστεί.

«Έχω εικόνες από τη στιγμή που μου έκοβαν το πόδι. Όταν είσαι σε τεχνητό κώμα αποκολλείται κάτι μεγάλο από το σώμα σου, πολλές φορές ο οργανισμός μπορεί να ανοίξει τα μάτια. Δεν ένιωθα πόνο, αλλά άνοιξα τα μάτια και το είδα. Μόνο και μόνο το συναίσθημα ότι πεθαίνεις είναι κάτι που το κουβαλάς για πάντα μέσα σου είναι πολύ τρομακτικό», είπε μεταξύ άλλων ο Ετεοκλής Παύλου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συντάξεις: Ποιοι θα πάρουν αναδρομικά έως και 11.000 ευρώ