ΕΛΛΑΔΑ

Φρικτό δυστύχημα στο Παλαιό Φάληρο: Νεκροί δύο εργάτες σε οικοδομή

Φρικτό δυστύχημα στο Παλαιό Φάληρο: Νεκροί δύο εργάτες σε οικοδομή

Τραγική ήταν η κατάληξη για τους δύο άνδρες που έπεσαν από αναβατόριο το μεσημέρι της Τρίτης (14/07) ενώ εργάζονταν σε οκταώροφη οικοδομή.

Ρεπορτάζ: Σπύρος Μελισσάρης

Οι δύο εργάτες τραυματίστηκαν θανάσιμα, όταν έπεσαν, από αναβατόριο σε οικοδομή οκτώ ορόφων, στην οδό Τρίτωνος, στο Παλαιό Φάληρο.

Ως αποτέλεσμα, τα δύο άτομα που βρίσκονταν επάνω και έκαναν εργασίες έπεσαν στο έδαφος από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Το ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Τρίτωνος 12 ενώ οι συνθήκες του ατυχήματος είναι έως τώρα αδιευκρίνιστες.

Ο Παύλος Αλεξανδράκης, γραμματέας του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, σε δηλώσεις του ανέφερε πως: «η εργατική τάξη θρηνεί δύο θύματα, δύο οικοδόμους, που δυστυχώς θυσιάστηκαν στον βωμό του κέρδους, γιατί μιλάμε για έγκλημα.

Το αναβατόριο στο οποίο εργαζόντουσαν δεν είχε πιστοποίηση και δεν πληρούσε και τις προϋποθέσεις για να εργαστεί κάποιος, με αποτέλεσμα σήμερα δύο συνάδελφοί μας να μην γυρίσουν στα σπίτια και τις οικογένειές τους».

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοιο είδους δυστύχημα, μέσα σε μάλιστα σύντομο χρονικό διάστημα.

«Είναι το 7ο πανελλαδικά εργατικό ατύχημα», σημείωσε ενώ προανήγγειλε κινητοποιήσεις.

Το Newsbomb.gr, βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας όπου απαθανάτισε τα άψυχα σώματα των δύο άτυχων ανδρών που άφησαν την τελευταία τους πνοή εν ώρα εργασίας.

Δείτε εικόνες από το σημείο στη gallery που ακολουθεί:

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής (οι οποίες δεν χρειάστηκε να επέμβουν) και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι οι άτυχοι άντρες ήταν ιρανικής εθνικότητας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή! Ο ΕΦΕΤ προειδοποιεί: Μην καταναλώσετε αυτό το μέλι