ΕΛΛΑΔΑ

Κοζάνη: Το προφίλ του δράστη της επίθεσης με τσεκούρι - Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κοζάνη: Το προφίλ του δράστη της επίθεσης με τσεκούρι - Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Κοζάνης ο 45χρονος δράστης της αιματηρής επίθεσης στο κτήριο της Εφορίας Κοζάνης.

Ο δράστης, ηλικίας περίπου 45 ετών, που εισέβαλε στην εφορία οπλισμένος με τσεκούρι και άρχισε να χτυπάει στα τυφλά, όσους εκείνη την ώρα εργάζονταν το τμήμα εισοδήματος, αφοπλίστηκε από τον προϊστάμενο του τμήματος και έναν άλλον άνδρα και ακινητοποιήθηκε.

Ο 45χρονος Ν.Κ. με καταγωγή από την περιοχή του Άσκιου Κοζάνης, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των υπαλλήλων, όπως μεταδίδει το kozanilife.gr, φαίνεται να έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν με περιστατικά εντάσεως στην εφορία Κοζάνης.

Μετά το περιστατικό στην Κοζάνη μεταβαίνει ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διοικητής της ΑΑΔΕ επικοινώνησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών. Επίσης, ενημέρωσε τον υπουργό και τον υφυπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα και Απόστολο Βεσυρόπουλο.

Με βάση με τις ίδιες πληροφορίες, η κατάσταση ενός εκ των τραυματιών κρίνεται κρίσιμη. Διασωληνώθηκε και η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, αφού το τραύμα στο κεφάλι είναι αρκετά «βαρύ»”.

Διασωληνώθηκε όμως και μία εργαζόμενη, ηλικίας περίπου 55 ετών, η οποία έχει σοβαρό τραύμα στη μύτη και στο μάτι και σύμφωνα με το kozan, έχει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο δράστης, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, φέρεται να έχει ψυχικά προβλήματα και έχει συλληφθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κοζάνη - Επίθεση με τσεκούρι στην Εφορία: Σε κρίσιμη κατάσταση δύο από τα θύματα