ΕΛΛΑΔΑ

Βρήκε μια τσάντα με χρήματα και την παρέδωσε

Βρήκε μια τσάντα με χρήματα και την παρέδωσε

Ένα φωτεινό παράδειγμα τιμιότητας αποτελεί μια 47χρονη στη Βέροια που βρήκε μια τσάντα γεμάτη χρήματα και χωρίς να χρονοτριβήσει την παρέδωσε στις Αρχές.

Συγκεκριμένα, η 47χρονη βρήκε σε ένα από τα τραπέζια μια ξεχασμένη τσάντα, την οποία όταν άνοιξε, διαπίστωσε έκπληκτη ότι ήταν γεμάτη χρήματα.

Ωστόσο, αν και εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν άλλος υπάλληλος στο κατάστημα, δεν σκέφτηκε ούτε δευτερόλεπτο, όχι να τα κρατήσει, αλλά ούτε και να τα μετρήσει. Μόλις έκλεισε το μαγαζί, πήγε την τσάντα στο αστυνομικό τμήμα και την παρέδωσε.

Οι αστυνομικοί την άνοιξαν μπροστά της για να καταμετρήσουν τα χρήματα που ήταν 13.800 ευρώ. Μέσα στην τσάντα, υπήρχαν και προσωπικά έγγραφα του αφηρημένου ιδιοκτήτη της ο οποίος την είχε ξεχάσει όταν πήγε να γευματίσει σύμφωνα με το thebest.gr.

Ο 29χρονος φρουτέμπορος που είναι αδελφός γνωστού αθλητή είχε αντιληφθεί την απώλεια και την είχε δηλώσει στην Αστυνομία, αλλά δεν πίστευε στα αυτιά του όταν ειδοποιήθηκε να πάει να την παραλάβει και ευχαρίστησε θερμά την 47χρονη εργαζόμενη για την σπάνια τιμιότητά της.