ΕΛΛΑΔΑ

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της βιολόγου στην Κρήτη

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της βιολόγου στην Κρήτη

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει στις 13 Οκτωβρίου ο 28χρονος, που φέρεται να σκότωσε την Αμερικανίδα βιολόγο στην Κρήτη.

Τα στοιχεία για την άγρια δολοφονία της Σούζαν Ίτον πριν από ένα χρόνο είχαν προκαλέσει σοκ.

Ο 28χρονος φέρεται να είχε ομολογήσει την αποτρόπαιη πράξη του, για την οποία θα δικαστεί στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου.

Στο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών περιγράφονταν λεπτό προς λεπτό τα όσα εφιαλτικά έζησε η Αμερικανίδα βιολόγος στα χέρια του κατηγορούμενου.

Την εντόπισε να κάνει τζόκινγκ στο Κολυμπάρι Χανίων και την ακολούθησε.

Η έντονη επιθυμία του να συνευρεθεί ερωτικά με τη γυναίκα ήταν η αρχή για το τέλος της Σουζαν Ιτον, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αρχικά, την εμβόλισε με το αυτοκίνητό του. Από εκεί ξεκίνησαν όλα και ακολούθησαν φρικιαστικές στιγμές. Η γυναίκα έπεσε στα γόνατα και στη συνέχεια την εμβόλισε ξανά και τη χτύπησε στο κεφάλι.

Έπεσε στο έδαφος και το σώμα της μπήκε κάτω από το αυτοκίνητο. Πέρασε από πάνω της με το όχημα και την εγκλώβισε στους μπροστινούς τροχούς .Την είδε βαριά τραυματισμένη. Της είχε ακρωτηριαστεί το αυτί. Βογκούσε και είχε τα μάτια της ανοιχτά .

Ο 28χρονος φαίνεται ότι ήταν αποφασισμένος να την εξαφανίσει. Την έβαλε στο πορτ μπαγκάζ. Η γυναίκα ήταν ακόμη ζωντανή. Την μετέφερε σε άλλη περιοχή σε σπήλαιο. Εκεί φέρεται να τη βίασε και να τη στραγγάλισε.

Ο νεαρός μέχρι και την ημέρα που τον συνέλαβαν ακολουθούσε κανονικά την καθημερινότητα του, σαν να μην τρέχει τίποτα. Μάλιστα, πίστευε ότι δεν θα βρουν το πτώμα της .

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: 177 νέα κρούσματα στην Ελλάδα - Ένας ακόμη νεκρός το τελευταίο 24ωρο