ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Κέρκυρα: To πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της Βρετανίδας

Τραγωδία στην Κέρκυρα: To πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της Βρετανίδας

Ο ιατροδικαστής κατά τις ίδιες πληροφορίες ξεκαθάρισε ότι ο θάνατός της δεν προήλθε από πνιγμό.

Από αιμορραγία που προκλήθηκε από τα πολλαπλά τραύματα τα οποία έφερε εσωτερικά και εξωτερικά πέθανε η 60χρονη Βρετανίδα, η οποία παρασύρθηκε από ταχύπλοο σκάφος ενώ κολυμπούσε στο Αυλάκι της Κασιώτης στην Κέρκυρα.

Η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε σήμερα και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Γιάννη Αϊβατίδη, η άτυχη γυναίκα έζησε για λίγα μόνο λεπτά μετά το ατύχημα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Ο ιατροδικαστής κατά τις ίδιες πληροφορίες ξεκαθάρισε ότι ο θάνατός της δεν προήλθε από πνιγμό.

Ανακρίνονται τρία άτομα

Τρία νεαρά άτομα Αγγλικής υπηκοότητας, οι οικογένειες των οποίων έχουν βίλες στη ΒΑ Κέρκυρα, ανακρίνονται για το ενδεχόμενο εμπλοκής τους στο θάνατο της 60χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του corfupress.com, η πιθανότητα εμπλοκής τους προέκυψε από καταθέσεων κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής, οι οποίοι ήταν αυτόπτες μάρτυρες του τραγικού συμβάντος που στοίχισε τη ζωή στην άτυχη Βρετανίδα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως και τα τρία νεαρά άτομα κρατούνται στο Λιμεναρχείο, ενώ ταχύπλοο που φέρεται πως ανήκει στην οικογένεια του ενός (που θεωρείται ο χειριστής του) βρέθηκε το απόγευμα στην παραλία του Αγίου Στεφάνου και μεταφέρθηκε στη Μαρίνα Γουβιών για φύλαξη στο χώρο του λιμενικού φυλακίου, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται.

Ο νεαρός χειριστής φέρεται πως διαμένει σε βίλα στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου (κοντά στη βίλα Ρότσαϊλντ) ενώ τα άλλα δύο άτομα σε βίλες στην ευρύτερη περιοχή.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Σχολεία: Πρώτο κουδούνι στις 14 Σεπτεμβρίου - Οι μάσκες, οι απουσίες και οι εκδρομές