ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός - Ζάκυνθος: Εκατοντάδες τουρίστες στον Λαγανά αδιαφορούν για τα μέτρα (vid)

Κορονοϊός - Ζάκυνθος: Εκατοντάδες τουρίστες στον Λαγανά αδιαφορούν για τα μέτρα (vid)

Εικόνες από τα όσα συμβαίνουν στον Λαγανά κατέγραψε η κάμερα.

Οι εικόνες καταγράφηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (04/09). Αγκαλιά και πλάι-πλάι, δεκάδες νεαροί περπατουν στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά αδιαφορώντας τόσο για την υγεία τους όσο και για τη διασπορά του ιού, εμφανώς επηρεασμένοι από την κατανάλωση αλκοόλ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Οι τουρίστες από την περιοχή, μετά το κλείσιμο των καταστημάτων στις 12 τα μεσάνυχτα στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον κορoνοϊό, μαζεύονται στην παραλία, όπου και παραμένουν μέχρι το πρωί.

Oι νεαροί τουρίστες προμηθεύονται αλκοόλ από κάβες και συνεχίζουν τη διασκέδασή τους χωρίς κανένα μέτρο προστασίας και ανεξέλεγκτα στην παραλία, την οποία και αφήνουν γεμάτη σκουπίδια, μπουκάλια, κάποια από αυτά σπασμένα, και κουτιά αναψυκτικών. Πολλοί από αυτούς είναι εντελώς απείθαρχοι, δεν φορούν μάσκα και επιμένουν να συνωστίζονται και να συμπεριφέρονται γενικά σαν να μην υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του κορονοϊού.

Λίγη ώρα μετά την… κάθοδο των τουριστών, έφτασε στο σημείο που είχαν συγκεντρωθεί και η Αστυνομία. Από τα μεγάφωνα ενός περιπολικού ακούστηκε το γνωστό μήνυμα για τον κορονοϊό και η έκκληση προς τους νεαρούς να διαλυθούν. Κάποιοι υπάκουσαν και κάποιοι όχι.

Πηγή: zantetimes.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Νεκρός αλεξιπτωτιστής μετά από πτώση