ΕΛΛΑΔΑ

Κρίσιμη η κατάσταση στη Μόρια: Στη Μυτιλήνη ο Χρυσοχοΐδης

Κρίσιμη η κατάσταση στη Μόρια: Στη Μυτιλήνη ο Χρυσοχοΐδης

Στη Μυτιλήνη μεταβαίνει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CNN Greece, μετά τη νέα πυρκαγιά που ξέσπασε στο ΚΥΤ. 

Η νέα εστία φωτιάς ξέσπασε λίγο μετά τις επτά το απόγευμα της Τετάρτης και καίγονται σκηνές που δεν είχαν καεί από την προηγούμενη πυρκαγιά.

Οικογένειες που είχαν μείνει εκεί φεύγουν άρον άρον από το σημείο για να σωθούν από τις φλόγες, κρατώντας τα μωρά στην αγκαλιά τους.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ προς το παρόν παραμένει άγνωστη η αιτία της φωτιάς.

Η κατάσταση στη Μόρια είναι εκρηκτική και πλέον όπως είπαν αρμόδιες πηγές στο CNN Greece το πρόβλημα στη Μόρια έχει φύγει από το μεταναστευτικό και εξελίσσεται σε θέμα εθνικής ασφάλειας.

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νότης Μηταράκης, με τον οποίο συνομίλησε το CNN Greece χαρακτήρισε κρίσιμη την κατάσταση που επικρατεί στη Μόρια, τονίζοντας πως η κυβέρνηση και οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και τα φαινόμενα παραβατικότητας δεν θα μείνουν ατιμώρητα.

Ο ίδιος θα παραμείνει στο νησί όλο το βράδυ.

Υπενθυμίζεται ότι ολόκληρο το νησί έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, εξαιτίας της πυρκαγιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα στον καταυλισμό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Το Newsbomb.gr στην Μόρια: Δραματική κατάσταση - Παντού φωτιά και απελπισία