ΕΛΛΑΔΑ

Οικογένεια Φύσσα: Περιμένουμε την απόφαση ως ελάχιστη δικαίωση στη μνήμη του Παύλου

Οικογένεια Φύσσα: Περιμένουμε την απόφαση ως ελάχιστη δικαίωση στη μνήμη του Παύλου

"Περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου ως ελάχιστη δικαίωση στην μνήμη του Παύλου" αναφέρει η οικογένεια του Παύλου Φύσσα σε ανακοίνωση που εξέδωσε δια των δύο συνηγόρων της Ελευθερίας Τομπατζόγλου και Χρύσας Παπαδοπούλου, για την επέτειο δολοφονίας του στις 18 Σεπτεμβρίου 2013 στο Κερατσίνι.

Η φετινή επέτειος έχει ξεχωριστή σημασία, καθώς, στις 7 Οκτωβρίου αναμένεται η ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ενώ, σήμερα, σε πολλές γειτονιές και πόλεις θα πραγματοποιηθούν αντιφασιστικές πορείες μνήμης.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα η οικογένεια του αδικοχαμένου μουσικού καλεί τον κόσμο να πλημμυρίσει τους δρόμους στις 7 Οκτωβρίου, ζητώντας την ελάχιστη δικαίωση στη μνήμη του Παύλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

7 χρόνια από την στυγνή δολοφονία του Παύλου, τα λόγια έχουνε στερέψει. 7 Οκτωβρίου 2020 περιμένουμε ότι ο κόσμος θα πλημμυρίζει τους δρόμους γύρω από το Εφετείο για να φωνάξει ότι δεν είναι αθώοι. Περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου, ως ελάχιστη δικαίωση στη μνήμη του Παύλου αλλα και για όσους επλήγησαν από τη ναζιστική βία.

Οικογένεια Παύλου Φύσσα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Aπαγόρευση κυκλοφορίας και lockdown στην Αθήνα - Αυτές είναι οι πιθανές ημερομηνίες