ΕΛΛΑΔΑ

Συμπλοκή στον Άγιο Παντελεήμονα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της ανταλλαγής των πυροβολισμών

Συμπλοκή στον Άγιο Παντελεήμονα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της ανταλλαγής των πυροβολισμών
INTIME

Οι αντίπαλες συμμορίες αντάλλασαν πυροβολισμούς για αρκετή ώρα πριν φτάσει η ΕΛΑΣ.

Βίντεο ντοκουμέντο τη στιγμή που οι αντίπαλες συμμορίες στον Άγιο Παντελεήμονα αρχίζουν να ανταλλάσουν πυροβολισμούς στο πλαίσιο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών φέρνει στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ. Το περιστατικό έγινε μέρα μεσημέρι και στη μέση το δρόμου στην οδό Αγίου Μελετίου.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας διακρίνονται διερχόμενοι περαστικοί και εποχούμενοι που προσπαθούσαν να φύγουν από το σημείο, ωστόσο ένας οδηγός μοτοσικλέτας δεν τα κατάφερε, καθώς τον βρήκε αδέσποτη σφαίρα.

Μάλιστα, οι αντίπαλες συμμορίες αντάλλασαν πυροβολισμούς για αρκετή ώρα πριν φτάσει η ΕΛΑΣ.

Δείτε το βίντεο:

Και δεύτερος τραυματίας

Ένας ακόμη τραυματίας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ένας Ρομά ο οποίος δηλωνει θύμα των δραστών φέρει τραύμα από σφαίρα στο πόδι και όπως υποστηρίζει δέχθηκε τα πυρά από άλλη ομάδα Ρομά στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Το άτομο αυτό είναι μεταξύ των 6 που προσήχθησαν αμέσως μετά το αιματηρό περιστατικό.

Παρ' όλα αυτά μέχρι αυτήν την ώρα οι προσαχθέντες αρνούνται να δώσουν περισσότερα στοιχεία για το ποιος ήταν ο λόγος της συμπλοκής αλλά και ποια τα μέλη της άλλης ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι από τη συμπλοκή, η οποία έγινε στην Αγίου Μελετίου και Κωνσταντινουπόλεως, τραυματίστηκε κι ένα άτομο στο πόδι, το οποίο όπως φαίνεται βρέθηκε ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά, μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Επιπλέον, στη διάρκεια της καταδίωξης που ακολούθησε, στη Λεωφόρο Κηφισού σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι αναζητούσαν τους δράστες των πυροβολισμών στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί.

Πηγή: CNN.GR

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Oruc Reis: Κρίσιμες ώρες! Κινείται πάλι προς Καστελόριζο - Πώς θα απαντήσει η Ελλάδα