ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Τρεις συλλήψεις για ανθρωποκτονία

Λάρισα: Τρεις συλλήψεις για ανθρωποκτονία
Pixabay

Το βράδυ του Σαββάτου (31/10) ένας άνδρας έπεσε νεκρός από διαπληκτισμό με άλλους τρεις, με την αστυνομία να ανακοινώνει μια ημέρα μετά τη σύλληψη τριών που φέρονται να είναι οι δράστες.

Αιματηρή συμπλοκή έγινε το Σάββατο στη Λάρισα, μεταξύ μιας ομάδας αλλοδαπών, με αποτέλεσμα ο ένας από αυτούς να χάσει τη ζωή του, μετά από μαχαιριά στην καρδιά όπως ανέφερε ο τοπικός Τύπος.

Οι δράστες αρχικά διέφυγαν, όμως, τις πρώτες πρωινές ώρες έπεσαν στα χέρια των αρχών.

Πλέον, η υπόθεση παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης με τους συλληφθέντες να οδηγούνται στον εισαγγελέα, με την προανάκριση να είναι σε εξέλιξη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει

«Εξιχνιάστηκε άμεσα περίπτωση ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε χθες (31-10-2020) το βράδυ στη Λάρισα.

Συνελήφθησαν, σήμερα (01-11-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, τρία άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, στο πλαίσιο διαπληκτισμού που είχαν οι τρεις δράστες με άλλο άτομο, ένας από αυτούς του επιτέθηκε με τέμνον και νύσσον όργανο, τραυματίζοντάς το θανάσιμα στη θωρακική χώρα.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Γενικό lockdown: Τότε θα κλείσει όλη η Ελλάδα, αν δεν αποδώσουν τα νέα μέτρα - Η κρίσιμη ημερομηνία