ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Θλίψη για τον θάνατο του 39χρονου DJ – Αφήνει πίσω του δυο παιδιά, το ένα 40 ημερών

Κορονοϊός: Θλίψη για τον θάνατο του 39χρονου DJ – Αφήνει πίσω του δυο παιδιά, το ένα 40 ημερών
Facebook

Ο 39χρονος DJ που έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον κορονοϊό, πριν από λίγες ημέρες είχε υποδεχθεί τη δεύτερη κόρη του και είχε κάνει μια συγκινητική ανάρτηση στα social media. Θλίψη για τον θάνατο ενός ακόμα νέου ανθρώπου που «χτυπήθηκε» από τον φονικό ιό.

Πανελλήνια θλίψη και συγκίνηση έχει σκορπίσει ο θάνατος του Δημήτρη Μπέλλου. Ο 39χρονος που ήταν γνωστός DJ με το όνομα «DJ Decibel», έφυγε από τη ζωή καθώς νικήθηκε από τον κορονοϊό.

Για αρκετές ημέρες έδωσε σκληρή μάχη, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς και μάλιστα εισήχθη και σε ΜΕΘ, ωστόσο, δεν τα κατάφερε και απεβίωσε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Ο 39χρονος, μάλιστα, είχε αποκτήσει δυο παιδιά. Δυο κοριτσάκια με το τελευταίο να έρχεται στη ζωή στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ο Δημήτρης Μπέλλος τότε είχε κάνει μια ανάρτηση γεμάτη χαρά και αισιοδοξία για τη ζωή, αφού είχε υποδεχθεί τη δεύτερη κόρη του.

Η ανάρτηση που είχε κάνει στις 28 Σεπτεμβρίου ο Δημήτρης ΜπέλλοςFacebook

«Η Παναγία με ευλόγησε να είμαι ευτυχισμένος στη ζωή μου. Σε ευχαριστώ για όλα ζωή μου», είχε γράψει στο Facebook μαζί με μια φωτογραφία από το μαιευτήριο ο Δημήτρης Μπέλλος. Η μοίρα, ωστόσο, «χτύπησε» πολύ σκληρά τον ίδιο και την οικογένειά του, αφού ο φονικός ιός τον οδήγησε στη ΜΕΘ κι από εκεί στον θάνατο.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήδη οι φίλοι και οι συνεργάτες του έχουν γράψει σχετικά μηνύματα, ενώ στην ιστοσελίδα Cyclades24.gr έγινε πρόταση προς όλους όσοι έχουν τη δυνατότητα να συνδράμουν την οικογένεια με όποιο τρόπο χρειαστεί, αν παραστεί ανάγκη.

Συγκλονίζουν τα μηνύματα των φίλων του Δημήτρη Μπέλλου στα social mediaFacebook

Ο θανατηφόρος κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις

Ο θάνατος του Δημήτρη Μπέλλου, σε ηλικία μόλις 39 ετών και χωρίς υποκείμενα νοσήματα, από τον κορονοϊό πέρα από το σοκ που έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο, έρχεται να επιβεβαιώσει και όλα όσα αναφέρουν οι επιστήμονες ειδικότερα στη διάρκεια του δεύτερου κύματος της πανδημίας: Δεν υπάρχουν διακρίσεις στον κορονοϊό και πλέον οι νεότεροι σε ηλικία είναι αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο.

Μόλις χθες, Παρασκευή (20.11), η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και του ΠΓΝ «Αττικόν» και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου, στη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία του κορονοϊού είχε αναφέρει το πόσο σημαντικό είναι να τηρούν όλοι τα μέτρα, αφού κανείς δεν είναι άτρωτος, δίνοντας κι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

«Βλέπουμε 90άρηδες να είναι ασυμπτωματικοί και 40άρηδες να νοσούν βαριά ή και να χάνουν τη ζωή τους. Έχουμε έναν πραγματικό πόλεμο. Αν έχω έπεφταν σφαίρες, δεν θα χαλαρώναμε και θα μέναμε όλοι στο σπίτι. Δεν θα κοιτάγαμε πως θα αποφύγουμε τους περιορισμούς, ούτε θα μας δυσαρεστούσε να μένουμε στο σπίτι μας», ήταν τα λόγια της. Δυστυχώς η περίπτωση του 39χρονου DJ μόλις ένα 24ωρο αργότερα ήρθε να την επιβεβαιώσει, και να καταστήσει σαφές σε όλους το πόσο σημαντικό είναι να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα Σήμερα: Πανελλήνιο σοκ από τους 108 θανάτους - Ολοταχώς για νέο Lockdown