ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Πέθανε από ανακοπή ασθενής με κορονοϊό

Λαμία: Πέθανε από ανακοπή ασθενής με κορονοϊό

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Γεμάτο από ασθενείς το Νοσοκομείου της Λαμίας

Ένας 70χρονος ασθενής, κατέληξε από ανακοπή το απόγευμα του Σαββάτου (21/11) στην κλινική covid του Νοσοκομείου Λαμίας.

Σύμφωνα με το lamiareport, ο ασθενής αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε νοσήσει και από κορονοϊό. Ο 70χρονος υπέστη καρδιακό επεισόδιο και παρά τις επίμονες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, δεν επανήρθε.

Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες και ειδικότερα την τελευταία εβδομάδα τα περιστατικά covid-19, όχι απλά αυξάνοντα,ι αλλά αποδεικνύονται και πιο έντονα από πλευράς συμπτωμάτων γεμίζοντας στην κυριολεξία και το πέτρινο κτίριο μετά από τη ΜΕΘ κορονοϊού.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ήδη νοσηλεύονται 30 άτομα με κορονοϊό στο πέτρινο κτίριο και έξι στη ΜΕΘ, ενώ τις τελευταίες ώρες διασωληνώθηκε ένας ακόμη 65χρονος Λαμιώτης. Μάλιστα δεν βρισκόταν κρεβάτι σε καμία ΜΕΘ και ευτυχώς η λύση δόθηκε από τους πολύτιμους αναπνευστήρες που δώρισε η εταιρία Chipita στο Νοσοκομείο Λαμίας. Πρόκειται για τους γερμανικούς αναπνευστήρες Lyra2 της εταιρείας Axcent, στους οποίους είχε εκπαιδευτεί ήδη το προσωπικό της ΜΕΘ Λαμίας για αυτό και μπαίνουν αμέσως σε λειτουργία.

Επίσης, στη φαρέτρα του ΓΝ Λαμίας, υπάρχουν και δύο ειδικά μηχανήματα με κουβέρτες νερού για τη θέρμανση αλλά και τη ψύξη των ασθενών, πολύτιμη προσφορά της εταιρίας Παπαϊωάννου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Σε συναγερμό κυβέρνηση και επιστήμονες - Γιατί δεν πέφτουν τα κρούσματα παρά το lockdown