ΕΛΛΑΔΑ

Κορoνοϊός - Λαμία: Διασωληνώθηκαν δύο ασθενείς - Δίνουν «μάχη» στη ΜΕΘ

Κορoνοϊός - Λαμία: Διασωληνώθηκαν δύο ασθενείς - Δίνουν «μάχη» στη ΜΕΘ

Γεμάτα όλα τα κρεβάτια στη ΜΕΘ Covid στο ΓΝ Λαμίας - Σε νοσοκομείο της Αθήνας διακομίστηκε εσπευσμένα διασωληνωμένος 44χρονος Λαμιώτης - Πάνω από 30 ασθενείς και στην ειδική πτέρυγα στο «Πέτρινο» του νοσοκομείου Λαμίας.

Ο κορονοϊός «σαρώνει» και τη Φθιώτιδα, με αρκετούς ασθενείς να δίνουν μάχη για τη ζωή τους στη ειδική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για τον Covid, που εδώ και ημέρες είναι πλήρης.

Στην ειδική πτέρυγα για τον κορονοϊό στο «Πέτρινο» κτήριο νοσηλεύονται πάνω από 30 ασθενείς, νέοι και ηλικιωμένοι, κάποιοι εκ των οποίων χρειάζονται την βοήθεια αναπνευστήρα.

Μάλιστα, 44χρονος Λαμιώτης, που η υγεία του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και επειδή η ΜΕΘ Covid στο ΓΝ Λαμίας είναι γεμάτη, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε εσπευσμένα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν» στην Αθήνα.

Μάχη για τη ζωή του δίνει και ένας 46χρονος από τις Ράχες, πατέρας δυο παιδιών, ο οποίος διακομίστηκε με περιπετειώδη τρόπο, αφού έπαθε και ανακοπή στο δρόμο. Νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομειο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα. Οι πληροφορίες του lamiareport αναφέρουν ότι η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί.

Επίσης στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Λαμίας εισήχθη ακόμη ένας Λαμιώτης, στέλεχος της Εκπαίδευσης στη Φθιώτιδα, ο οποίος διασωληνώθηκε αφού και στη δίκη του περίπτωση η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε. Ο εκπαιδευτικός που εισήχθη στη ΜΕΘ Covid πήρε τη θέση ενός 59χρονου Λαμιώτη ο οποίος βγήκε νικητής στη μάχη που έδωσε. Το ίδιο ευχόμαστε για όλους όσους νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: «Βόμβα» Γεωργιάδη για την εστίαση - «Δύσκολο να ανοίξει τα Χριστούγεννα»