ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος στην Εύβοια: Τέσσερα ντόπερμαν κατασπάραξαν 67χρονη - Σοκάρουν οι μαρτυρίες

Τρόμος στην Εύβοια: Τέσσερα ντόπερμαν κατασπάραξαν 67χρονη - Σοκάρουν οι μαρτυρίες

Τα σκυλιά προκάλεσαν σοβαρές σωματικές βλάβες στην ηλικιωμένη γυναίκα

Όχι ένα ούτε δυο... αλλά τέσσερα εξαγριωμένα σκυλιά ράτσας ντόπερμαν επιτέθηκαν και τραυμάτισαν την άτυχη 67χρονη. Το τρομακτικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Εύβοια όπου η ηλικιωμένη διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση με ενοικιαζόμενα δωμάτια στο Ψαροπούλι Βασιλικών

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, τα ντόπερμαν βγήκαν από ιδιωτικό εξωτερικό χώρο πολυκαταστήματος, καθώς η κεντρική είσοδος ήταν ανοιχτή και την δάγκωσαν στο κεφάλι και στο πόδι, προκαλώντας της σοβαρές σωματικές βλάβες.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, έπειτα στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας και από εκεί στο ΚΑΤ Αθηνών, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, αλλά θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο 57χρονος υπεύθυνος του πολυκαταστήματος, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Ιστιαίας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βαριά σωματική βλάβη. Ακολούθως αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος έως ότου δικαστεί.

Στο eviazoom.gr, μίλησε αποκλειστικά ο γιος της 67χρονης, ο οποίος ανέφερε ότι ένας γείτονας την έσωσε και πως η μητέρα του ζει από θαύμα.

«Ήταν 4 σκυλιά, 4 ντόπερμαν… Πήγαινε στο σπίτι της θείας μου και της επιτέθηκαν στο κεντρικό δρόμο. Έχει διαφύγει τον κίνδυνο, χτυπήματα έχει πάρα πολλά, μεγάλο άνοιγμα στο κεφάλι και πάρα πολύ μεγάλη ζημιά στο πόδι. Την έσωσε ένας γείτονας, αν δεν πήγαινε ο άνθρωπος εκεί θα την είχαν τελειώσει. Την κατασπαράξανε, ζει από θαύμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Χριστούγεννα όπως... Πάσχα - Δεν ανοίγει τίποτα στις 7 Δεκέμβρη - Πότε θα αρθούν τα μέτρα