ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Παντελίδη: Σάλος με το νέο μάρτυρα - Δεν οδηγούσε ο Παντελής το αυτοκίνητο

Υπόθεση Παντελίδη: Σάλος με το νέο μάρτυρα - Δεν οδηγούσε ο Παντελής το αυτοκίνητο

Δυο ακόμη πρόσωπα κλήθηκαν από τον εισαγγελέα να καταθέσουν μετά την ξαφνική εμφάνιση ενός 50χρονου που υποστηρίζει ότι ο Παντελής Παντελίδης μπήκε τη μοιραία νύχτα στη θέση του συνοδηγού.

Με την κατάθεση της 3ης Δεκεμβρίου από τον 50χρονο σερβιτόρο, ο εισαγγελέας ανέσυρε την υπόθεση από το αρχείο και κάλεσε έναν 40χρονο και έναν 33χρονο να καταθέσουν και πάλι, προκειμένου να πιστοποιήσουν και την ύπαρξη ή μη του 50χρονου στη λέσχη της Γλυφάδας.

«Ο Παντελής Παντελίδης δε φαινόταν μεθυσμένος. Περπατούσε καλά και έκανε πλάκα. Όταν έφυγε, ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος από τους παρευρισκόμενους είδε πως μπήκε στο αμάξι και έφυγε», είπε στην κατάθεση του ο 33χρονος, ο οποία μάλιστα δεν αναγνώρισε τον 50χρονο, ως ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν στη λέσχη εκείνο το βράδυ.

«Μετά από μιάμιση με δύο περίπου ώρες, αφού είχε σταματήσει να πίνει, ο Παντελής Παντελίδης σηκώθηκε με δύο κοπέλες για να φύγει. Άνοιξαν την πόρτα και έφυγαν» είπε στον εισαγγελέα ο 40χρονος, ο οποίος αναγνώρισε τον 50χρονο ως τον άνθρωπο που τους σέρβιρε ποτά εκείνο το βράδυ, χωρίς όμως να ξέρει αν ακολούθησε τον Παντελίδη κατά την έξοδο του από την λέσχη.

Σημειώνεται, ότι ο 50χρονος σερβιτόρος στην κατάθεση που έδωσε ανέφερε: «Βρισκόμουν στο σπίτι εκεί που παιζόταν το παιχνίδι. Σέρβιρα ποτά. Ο Παντελίδης έπαιζε πόκερ φαινόταν μεθυσμένος. Κατά τις 7:30 το πρωί σηκώθηκαν να φύγουν. Τους άνοιξα την πόρτα για να φύγουν. Ήταν τόσο μεθυσμένος που σκόνταψε και έπεσε, πήγα και τον σήκωσα και τον βοήθησα και μπήκε στη θέση του συνοδηγού. Στη θέση του οδηγού μπήκε η Φρόσω και πίσω έκατσε η Μίνα. Μετά γύρισα στο σπίτι μου. Αυτά ξέρω. Δεν με κάλεσε κανείς να καταθέσω. Τον Οκτώβριο του 20 μου τηλεφώνησε ο δικηγόρος της οικογένειας ο κ. Λύτρας και συναντηθήκαμε. Μου έδειξε φωτογραφία ότι βρισκόμουν στο σπίτι και μου ζήτησε να καταθέσω όσα ήξερα και εγώ κατέθεσα αυτά που ξέρω».

Σημειώνεται, ότι την Τρίτη έχουν κληθεί να καταθέσουν έγγραφες εξηγήσεις ως ύποπτες η Φρόσω Κυριακου για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εξ αμέλειας και η Μίνα Αρναούτη για ψευδορκία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Απόκοσμες εικόνες στην Αθήνα – Το σπάνιο φαινόμενο που «έβαψε» κόκκινο τον ουρανό