ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος: Νεκρός από κορονοϊό ο Δημήτρης Δαϊρούσης

Θρήνος: Νεκρός από κορονοϊό ο Δημήτρης Δαϊρούσης

Κορονοϊός: Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κοζάνης και του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών – Φαρμακευτικών συλλόγων Δημήτρης Δαϊρούσης πέθανε σε ηλικία 67 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη την τοπική κοινωνία της Κοζάνης.

Πρόκειται για τον τρίτο νεκρό από κορoνοϊό στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με το Kozanimedia ο πρόεδρος του συλλόγου και φαρμακοποιός της πόλης, νοσηλευόταν εδώ και αρκετές εβδομάδες σε ΜΕΘ νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης και δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη.

O Δημήτρης Δαϊρούσης ήταν 67 ετών και οι πληροφορίες λένε ότι δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Η ανακοίνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κοζάνης:

«Με θλίψη και ιδιαίτερη συγκίνηση ο ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ και οι ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ αποχαιρετούμε τον Πρόεδρό μας ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΑΪΡΟΥΣΗ που έφυγε πάνω στο καθήκον, μαχόμενος μέχρι τέλους για την φροντίδα και την υγεία των ασθενών του.

Άνθρωπος που έζησε μια ζωή με ενεργή συμμετοχή στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, μια εμβληματική μορφή με ήθος και αρχές που στάθηκε σε όλους μας πατέρας, φίλος, αδελφός και προσέφερε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του στην κοινωνία.

Υπήρξε επί πολλά χρόνια δραστήριο στέλεχος του κλάδου, τόσο στον τοπικό Φαρμακευτικό Σύλλογο όσο και στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο καθώς και επίσης στην Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος και στον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Δυτικής Μακεδονίας.

Η Φαρμακευτική οικογένεια είναι από σήμερα φτωχότερη.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό σου ταξίδι Δημήτρη.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κοζάνης»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.194 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 68 θάνατοι σε 24 ώρες - 577 οι διασωληνωμένοι