ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Διαρρήκτες τα έκαναν «γης μαδιάμ» σε Γυμνάσιο (pics)

Λαμία: Διαρρήκτες τα έκαναν «γης μαδιάμ» σε Γυμνάσιο (pics)

Παραβίαση, φθορές και καταστροφές προκάλεσαν άγνωστοι στο 4ο Γυμνάσιο Λαμίας το βράδυ της Δευτέρας (14/12).

 

Οι δράστες παραβίασαν την εξωτερική είσοδο του γυμναστηρίου και αφού εισήλθαν σε αυτό, προκαλώντας ζημιές, έσπασαν την πόρτα του κυλικείου μπαίνοντας στο εσωτερικό του. Αφού το έκαναν άνω-κάτω κλέβοντας και κάποια ψιλά που βρήκαν σε αυτό, αποχώρησαν.

Το πρωί της Τρίτης o διευθυντής του γυμνασίου ειδοποιήθηκε για τα όσα συνέβησαν με αποτέλεσμα να σπεύσει στο σημείο και να καλέσει τις αστυνομικές Αρχές, προκειμένου να καταγραφεί το συμβάν και να αναζητηθούν οι δράστες.

«Όλα συνέβησαν μεταμεσονύκτιες ώρες. Διέρρηξαν το γυμναστήριο και το κυλικείο προκαλώντας καταστροφές και αφαιρώντας κέρματα από το κυλικείο. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως είμαι υπερ των ανοιχτών στο κοινό χώρων άθλησης του σχολείου, εξυπακούεται βέβαια τηρουμένων και επιτρέποντος του Υγειονομικού Πρωτοκόλου. Βέβαια άπαντες οφείλουν να σέβονται αυτούς τους χώρους. Πρέπει να να βρεθει ένας τροπος προστασίας τους προκειμένου και το σχολείο αλλά και οι ίδιοι οι πολίτες να είναι ασφαλείς», ανέφερε ο διευθυντής του γυμνασίου Γιώργος Καραγεώργος.

Πηγή: lamianow.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τα βρήκαν Εκκλησία - κυβέρνηση: Ανοίγουν οι ναοί υπό προϋποθέσεις - Το παρασκήνιο και οι αντιδράσεις