ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Τραγικό τέλος για τον δημοτικό υπάλληλο - Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το θάνατό του

Καβάλα: Τραγικό τέλος για τον δημοτικό υπάλληλο - Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το θάνατό του
anikolouli.gr

Τραγικός ο επίλογος στην υπόθεση εξαφάνισης του δημοτικού υπαλλήλου της Καβάλας.

Στον πατέρα έμελλε να αναγνωρίσει το πτώμα στο πηγάδι στο παλιό στρατόπεδο, στην περιοχή Περιγιάλι Καβάλας. Ο νεκρός ήταν ο γιος του, Κώστας Δασκάλου 40 χρόνων που αναζητούσε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου.

Στο σημείο έφτασε ιατροδικαστής ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία αργά το απόγευμα της Κυριακής και αναμένεται το πρωί της Δευτέρας (20/12) η νεκροψία-νεκροτομή για να δοθούν οι οριστικές απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του.

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το θάνατό του

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα του ιατροδικαστή, δεν εντοπίζονται κακώσεις που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Το στόμιο του πηγαδιού ήταν καλυμμένο από κλαδιά, τα οποία με την πτώση του άτυχου άντρα βρέθηκαν σπασμένα. Το πηγάδι βάθους 6 μέτρων βρίσκεται κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε στις 24 Νοεμβρίου.

Κάτοικος μάλιστα της περιοχής είχε επισημάνει στην εκπομπή την παγίδα που υπήρχε εκεί στη γειτονιά τους με τα δεκάδες, αφύλακτα πηγάδια.

Οι έρευνες του Συλλόγου Εφέδρων Καταδρομέων ήταν καθοριστικές. «Χτένισαν» κυριολεκτικά την περιοχή από τις πρώτες ημέρες της εξαφάνισης και έφτασαν να εντοπίσουν το πηγάδι που έγινε ο τάφος του άτυχου δημοτικού υπαλλήλου.

Με πληροφορίες από: anikolouli.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ με το γαμπρό του Ερντογάν: Άφαντος ο Αλμπαϊράκ - Οργιάζουν οι φήμες για την τύχη του