ΕΛΛΑΔΑ

Ποιος κορονοϊός; DJ καταγγέλλει ότι του κάνουν προτάσεις για ρεβεγιόν σε Μύκονο, Πόρτο Χέλι, Αράχωβα

Ποιος κορονοϊός; DJ καταγγέλλει ότι του κάνουν προτάσεις για ρεβεγιόν σε Μύκονο, Πόρτο Χέλι, Αράχωβα

Παρά το lockdown, τους καθημερινούς θανάτους, τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας, κάποιοι είναι απτόητοι, επιδιώκοντας να στήσουν… κορωνοπάρτι ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Όπως σημείωσε ο γνωστός dj Γιώργος Εμμανουηλίδης στο Mega, του έγιναν προτάσεις από τέλη Οκτωβρίου μέχρι πριν λίγες μέρες για διοργάνωση εορταστικών πάρτι σε Πόρτο Χέλι, Μύκονο και Αράχωβα.

Μάλιστα, οι ενδιαφερόμενοι για τα πάρτι αυτά, δίνουν έως και 10.000 στον διοργανωτή για να βρει τη μουσική και το χώρο του πάρτι.

Ωστόσο, ο κ. Εμμανουηλίδης ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος απέρριψε τις προτάσεις που του έγιναν.

Με τον κωδικό μετακίνησης «6» στα ρεβεγιόν

Τον κωδικό μετακίνησης «6» θα στείλουμε παραμονές και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, για να πάμε στα τραπέζια, δήλωσε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, που απηύθυνε εκ νέου έκκληση «να μην ανοίξουμε πολύ τον κύκλο, να δούμε αυτούς που λίγο πολύ βλέπουμε ούτως ή άλλως».

Κληθείς να διευκρινίσει τα τυχόν σκληρότερα μέτρα που μπορεί να ληφθούν για την Πρωτοχρονιά, είπε πως «πιο σκληρά μέτρα έχουν να κάνουν με τα υφιστάμενα», κάνοντας σαφές πως «όποιος κυκλοφορεί μετά τις 22:00 την παραμονή των Χριστουγέννων θα τον σταματήσει η Αστυνομία», με εξαίρεση βέβαια τους εργαζόμενους.

Έτσι, όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο Στέλιος Πέτσας, για τις γιορτές, σχεδιάζονται «περισσότεροι έλεγχοι» και όχι «άλλα μέτρα» και κάλεσε τους πολίτες να μαζευτούν μεσημέρι κι όχι βράδυ με τις οικογένειές τους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίδομα θέρμανσης - Άνοιξε το myΘέρμανση για τις αιτήσεις: Απαντήσεις σε 13 χρήσιμες ερωτήσεις