ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στην Φθιώτιδα: Τον έσφαξε σε ζωντανή μετάδοση - Άφαντος ο δολοφόνος

Θρίλερ στην Φθιώτιδα: Τον έσφαξε σε ζωντανή μετάδοση - Άφαντος ο δολοφόνος

Ο επίδοξος βιαστής και δολοφόνος «εκμυστηρεύτηκε» ζωντανά μέσω εφαρμογής στο κινητό του τηλέφωνο, με εικόνα και ήχο, τις σεξουαλικές του ορέξεις, κάνοντας και τις σχετικές χειρονομίες σε βάρος του 20χρονου Πακιστανού.

Θρίλερ με το έγκλημα στην καλύβα, όπου διέμεναν οι δυο Πακιστανοί βοσκοί και μέσα στην οποία όλα δείχνουν ότι έγινε μια φρικτή δολοφονία με σκεπάρνι.

Για την τοπική αστυνομία που αναζητά τον θύτη και το θύμα, αυτή η κατάθεση είναι καθοριστική.

Ο επίδοξος βιαστής «εκμυστηρεύτηκε» ζωντανά μέσω εφαρμογής στο κινητό του τηλέφωνο, με εικόνα και ήχο, τις σεξουαλικές του ορέξεις, κάνοντας και τις σχετικές χειρονομίες σε βάρος του 20χρονου Πακιστανού.

Ο αυτήκοος μάρτυρας «δείχνει» το κίνητρο

Μάλιστα ξέσπασε live άγριος τσακωμός με τον επίδοξο βιαστή να δέχεται την επίθεση από το υποψήφιο θύμα του. Στο σημείο αυτό ο συνομιλητής απ’ την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, έγινε για αρκετά λεπτά αυτήκοος μάρτυρας της θανάσιμης τελικά συμπλοκής.

Αυτός ήταν και ο λόγος που κάλεσε στη συνέχεια άλλον ομοεθνή τους, 42 ετών, ο οποίος και φοβούμενος μη «μπλέξει» επικοινώνησε τα Θεοφάνεια, με πολλές ημέρες καθυστέρηση, με την τοπική αστυνομία, αναφέροντας επακριβώς τι είχε συμβεί μέσα στην καλύβα τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Η αστυνομία, διερευνά μια υπόθεση που εξελίσσεται σε θρίλερ, καθώς φτάνοντας εκεί στελέχη της βρέθηκαν μπροστά σ’ ένα σκηνικό «σφαγής». Οι αστυνομικοί, βρήκαν ματωμένα ρούχα και κηλίδες αίματος μέσα στην καλύβα αλλά ακόμη και έξω στα πουρνάρια.

(Σκηνικό άγριου φονικού με ματωμένα ρούχα και «λερωμένο» σκεπάρνι, αντίκρισαν οι αστυνομικοί μέσα σ’ αυτήν την καλύβα που βρίσκεται δίπλα από την σύγχρονη κτηνοτροφική μονάδα στον Παλαμά Δομοκού).

Τον «έφαγε» με σκεπάρνι

Επίσης, εντοπίστηκαν αίματα και σε ένα σκεπάρνι που ήταν μέσα στην καλύβα, ενώ διαπίστωσαν ότι λείπει το ποδήλατο του ενός, από τους δύο. Όλα λοιπόν τα στοιχεία δείχνουν ότι ο ένας Πακιστανός σκότωσε τον άλλον και ο δράστης εξαφανίστηκε με το ποδήλατο, αφού ξεφορτώθηκε το πτώμα.

Η αστυνομία, για τον εντοπισμό του πτώματος ζήτησε την συνδρομή ειδικού σκύλου από την 1η ΕΜΑΚ, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί ούτε το θύμα αλλά ούτε και ο 20χρονος δράστης. Οι δυο νεαροί Πακιστανοί που έχουν να δώσουν σημεία ζωής από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, προμηθεύτηκαν μεγάλη ποσότητα τσίπουρου από καφενείο του χωριού για να γιορτάσουν στην καλύβα την έλευση του νέου έτους.

Πηγή: lamiareport.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Θερμό» επεισόδιο: Ένταση στα Ίμια και αλαλούμ στις ΗΠΑ - Σε ετοιμότητα οι Ένοπλες Δυνάμεις