ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Ο Αλκέτ Ριζάι «παρέα» με καταζητούμενο για δολοφονία

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Ο Αλκέτ Ριζάι «παρέα» με καταζητούμενο για δολοφονία

Η Ασφάλεια Αττικής ανέλαβε -λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης- τη διερεύνηση περιστατικού που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Λαμία

Αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο πολυτελές αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης και διαπίστωσαν ότι στο όχημα επέβαινε καταζητούμενος για δολοφονία. Μαζί του βρισκόταν ο Αλκέτ Ριζάι, ο οποίος βρισκόταν σε πενθήμερη άδεια που είχε πάρει από τις φυλακές Δομοκού, ενώ ο τρίτος της «παρέας» είναι άτομο από την Αθήνα που επίσης είναι γνώριμο των Αρχών.

Ο καταζητούμενος που βρισκόταν μαζί με τον Ριζάι είναι ηλικίας 36 ετών. Σε βάρος του είχε εκδοθεί στις 14 Ιανουαρίου 2021 ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία και κατοχή εκρηκτικών υλών.

Για τον έλεγχο ενημερώθηκε αμέσως η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., ενώ η Ασφάλεια Αττικής ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης. Οι Αρχές εκτιμούν ότι οι τρεις άντρες κατευθύνονταν στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο άντρες πήγαν να πάρουν από την περιοχή τον Ριζάι, ο οποίος είχε άδεια, και για αυτό τον λόγο βρέθηκαν στο κέντρο της Λαμίας όπου έκαναν στάση για να πάρουν κάτι να φάνε.

Ο Αλκέτ Ριζάι είχε λάβει πενθήμερη άδεια από τις φυλακές Δομοκού, δηλώνοντας ως τόπο διαμονής την περιοχή Ρέντη Πειραιά. Ο Ριζάι, δεν κατηγορείται για κάτι καθώς είχε πάρει νόμιμα την άδεια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καταγγελία σοκ για γνωστό μουσικοσυνθέτη: «Με κλείδωσε στο σπίτι του και με κυνηγούσε γυμνός»