ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Θρίλερ με νέα μαρτυρία για τον θάνατο του Κώστα Δασκάλου - «Άκουσα πυροβολισμούς»

Καβάλα: Θρίλερ με νέα μαρτυρία για τον θάνατο του Κώστα Δασκάλου - «Άκουσα πυροβολισμούς»

Νέα μαρτυρία για τον θάνατο του Κώστα Δασκάλου που βρέθηκε νεκρός σε πηγάδι στην Καβάλα στις 20 Δεκεμβρίου.

Η μαρτυρία αυτή στρέφει ξανά την αστυνομία στο ενδεχόμενο ο θάνατος του Δασκάλου να μην οφείλεται σε ατύχημα αλλά σε εγκληματική ενέργεια.

Πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με την Espresso, κατέθεσε στην αστυνομία κάτοικος της περιοχής στην οποία εξαφανίστηκε ο άτυχος 40χρονος.

Η γυναίκα φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι άκουσε πυροβολισμούς σε κοντινή απόσταση από το σημείο στο οποίο εθεάθη για τελευταία φορά ο δημοτικός υπάλληλος στις 24 Νοεμβρίου.

Η ίδια μάρτυρας έκανε λόγο και για ένα γκρι τζιπ, στο οποίο είχε αναφερθεί και άλλος μάρτυρας ανατρέποντας για πρώτη φορά τις εκτιμήσεις για ατύχημα, μέσα στο οποίο είδε τρεις άνδρες ένας από τους οποίους ήταν καλός φίλος του Κώστα Δασκάλου.

«Στις 27 Νοεμβρίου πήγαινα στη δουλειά μου και είδα ένα γκρι τζιπ να σταματάει στην περιοχή του Κυνοκομείου Καβάλας στη στροφή για την Άσπρη Άμμο. Στο αυτοκίνητο ήταν τρεις άνδρες, ο οδηγός που δεν τον ήξερα, στη θέση του συνοδηγού ήταν ο φίλος του Κώστα και στο πίσω κάθισμα ένας ψηλός άνδρας που δεν κατάλαβα ποιος είναι. Έπειτα από λίγα λεπτά άκουσα πυροβολισμούς και κάλεσα την αστυνομία. Δύο ημέρες μετά έμαθα ότι χάθηκε ο Κώστας και πάγωσε το αίμα μου» κατέθεσε η γυναίκα.

Πριν από περίπου ένα μήνα άλλος μάρτυρας είχε καταθέσει ότι άκουσε τον Κώστα Δασκάλου «να μιλάει στο τηλέφωνο στον δρόμο και να λέει: “Να δουλέψω μέσα να πληρωθώ και θα σου τα φέρω τα λεφτά. Για 600 ευρώ θα με σκοτώσετε;”».

Σύμφωνα με την περιγραφή του μάρτυρα, στις 4.30 τα ξημερώματα της ημέρας που υπολογίζεται ότι έγινε το φονικό ήταν έξω από το σπίτι του και έπινε καφέ. «Είδα ένα τζιπάκι να περνάει από εδώ και να σταματάει σε αυτό το σημείο. Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι έρευνες έλεγα στους αστυνομικούς “ψάξτε στα πηγάδια”. Το παιδί το φάγανε τζάμπα και το φάγανε οι παρέες, αυτές τα κάνουν όλα….» είχε δηλώσει τότε ο μάρτυρας αυτός.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το δραματικό παρασκήνιο που οδήγησε στο σκληρό lockdown: Το πρόσωπο κλειδί και οι κινήσεις Μητσοτάκη