ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Λιγνάδη: Τα πρώτα 24ωρα στις φυλακές Τρίπολης – Σε καραντίνα με άλλα δύο άτομα

Υπόθεση Λιγνάδη: Τα πρώτα 24ωρα στις φυλακές Τρίπολης – Σε καραντίνα με άλλα δύο άτομα
IN TIME

Για τέταρτη συνεχή ημέρα βρίσκεται στις φυλακές Τρίπολης ο τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης.

Στις φυλακές Τρίπολης, παραμένει ο Δημήτρης Λιγνάδης, μετά την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα να προφυλακιστεί πριν την εκδίκαση της υπόθεσής του.

Η κράτησή του, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΝΤ1, εξελίσσεται ομάλα και διανύει την περίοδο της αναγκαστικής 14ημέρης καραντίνας με ακόμη δύο άτομα.

Προαυλίζεται κανονικά, μαζί ή χώρια από τα άλλα δύο άτομα, ενώ φαίνεται ότι έχει επικοινωνίες με τον αδελφό αλλά και τον συνήγορο υπεράσπισής του, Αλέξη Κούγια.

Οι κανονισμοί κατά της διασποράς της Covid-19, απαγορεύουν το επισκεπτήριο στους κρατουμένους και για να μπορέσει κάποιος να δεχθεί επίσκεψη από συγγενικό του πρόσωπο θα πρέπει να έχει δοθεί ειδική άδεια.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα παραμείνει σε καραντίνα έως και τις 5 Μαρτίου και στη συνέχεια θα αποφασιστεί εάν θα μπει σε κάποιον θάλαμο μόνος του ή με άλλους κρατουμένους.

Η ίδια πηγή σημειώνει πως σε επικοινωνία του με τον διευθυντή των φυλακών δήλωσε πως δεν έχει πρόβλημα να μπει σε κελί με άλλα άτομα.

Να σημειωθεί πως στις φυλακές Τριπόλεως κρατούνται συνολικά 111 άτομα, όλα για σεξουαλικά εγκλήματα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Όλα δείχνουν παράταση του lockdown μέχρι τις 15 Μαρτίου - Αγωνία για τις μεταλλάξεις