ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ελεύθεροι οι 4 για το κορονοπάρτι με τα 98 άτομα - Στο αυτόφωρο την Τετάρτη

Πάτρα: Ελεύθεροι οι 4 για το κορονοπάρτι με τα 98 άτομα - Στο αυτόφωρο την Τετάρτη

Ελεύθεροι αφέθησαν οι τέσσερις συλληφθέντες για τη διοργάνωση του κορoνοπάρτι στο Μιντιλόγλι, ενώ ορίστηκε δικάσιμος για την Τετάρτη (17/3).

Οι «4» συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής, μετά από έφοδο της ΕΛ.ΑΣ σε οικοδομή στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στο Μιντιλόγλι.

Στους διοργανωτές αλλά και στους συμμετέχοντες επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα, ενώ δύο εκ των τεσσάρων είχαν εμπλοκή και στο πάρτι της Οβρυάς την προηγούμενη εβδομάδα.

Εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός πως δύο εκ των συλληφθέντων φέρονται να έχουν διοργανώσει και το πάρτι της προηγούμενης εβδομάδας στην Οβρυά. Γι' αυτό το λόγο, το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε είναι της τάξεως των 5.000 ευρώ.

Οι νεαροί, παραβίασαν τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού και έστησαν πάρτι σε σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, με τους διοργανωτές να έχουν “εξασφαλίσει” ρεύμα από διπλανό σπίτι και συμμετείχαν συνολικά 98 άτομα. Η ΕΛ.ΑΣ εκτός από τις συλλήψεις των τεσσάρων, βεβαίωσε πρόστιμα ύψους 300 ευρώ σε όλους τους συμμετέχοντες.

Πηγή: TheBest

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.