ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων σήμερα, Τρίτη 13/04

Πρωτοσέλιδα εφημερίδες

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τρίτη 13/04

Η πορεία των εμβολιασμών με το «άνοιγμα» και άλλων ηλικιακών ομάδων, η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ αλλά και τα self test είτε ως πρεμιέρα στο άνοιγμα των σχολείων είτε ως εργαλείο για τις μετακινήσεις το Πάσχα απασχολούν τα περισσότερα από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τρίτη 13/04.

Από τα πρωτοσέλιδα δεν λείπουν, πάντως, και οικονομικά θέματα όπως οι δασικοί χάρτες (Καθημερινή), οι ρυθμίσεις για τα ακίνητα αλλά και οι αλλαγές στα εργασιακά που φέρνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας (Τα ΝΕΑ).

«Θέση» στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων έχουν και εθνικά θέματα όπως το «διπλωματικό σκάκι στη Λιβύη» (Καθημερινή) αλλά και προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων μέσω ΑΣΕΠ (Ελεύθερος Τύπος).

Ειδικά όσον αφορά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ η εφημερίδα Espresso κάνει λόγο για μια «γυναίκα-αράχνη» η οποία φέρεται να είχε επικοινωνία με τους εκτελεστές.

Ο «Ριζοσπάστης» επικεντρώνεται στα θέματα των σχολείων προαναγγέλλοντας το πανελλαδικό συλλαλητήριο της Τετάρτης ενώ η «Εφημερίδα των Συντακτών» επικεντρώνεται στο θέμα των αλλαγών στην ψήφο των αποδήμων.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τρίτη 13/04

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Καλλιάνος: Η ανάρτηση για την εγκυμονούσα σύζυγό του