ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Θλίψη με τα νέα αρνητικά ρεκόρ – Όλα τα δεδομένα στο Infographic του Newsbomb.gr

Κορονοϊός - Ελλάδα: 15 Απριλίου 2021
Newsbomb.gr

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Δυσάρεστα τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα που ανακοινώθηκαν για τη χώρα από τον ΕΟΔΥ καθώς σημειώθηκε ξανά αρνητικό ρεκόρ στους διασωληνωμένους ενώ καταγράφηκαν οι περισσότεροι θάνατοι για το 2021.

Τη στιγμή που έχουν αρχίσει ξανά οι συζητήσεις για Πάσχα στο χωριό και περαιτέρω άνοιγμα της αγοράς, τα δεδομένα για τον κορονοϊό στη χώρα μόνο ευοίωνα δεν είναι. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, ειδικότερα σε ό,τι αφορά το υγειονομικό αποτύπωμα στα νοσοκομεία παρά σε ό,τι έχει να κάνει με τον απόλυτο αριθμό των κρουσμάτων που ανακοινώνεται καθημερινά.

Την Πέμπτη (15.04) καταγράφηκε μια από τις χειρότερες ημέρες της πανδημίας για την Ελλάδα, καθώς πέρα από τα 3.833 νέα κρούσματα, τα αρνητικά ρεκόρ στους διασωληνωμένους και στους θανάτους είναι αυτά που προκαλούν θλίψη και προβληματισμό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ στις ΜΕΘ όλης της χώρας νοσηλεύονται 819 άνθρωποι ενώ 104 συμπολίτες μας έχασαν τη μάχη για τη ζωή.

Μάλιστα, ο αριθμός των διασωληνωμένων είναι ο μεγαλύτερος που έχει καταγραφεί από την αρχή της πανδημίας ενώ αυτός των θανάτων είναι ο μεγαλύτερος για το 2021. Την ίδια στιγμή, σε ό,τι έχει να κάνει με τη διασπορά των κρουσμάτων στη χώρα, η Αττική εξακολουθεί να αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα, ενώ ιδιαίτερα δύσκολη είναι η κατάσταση και στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε το Infographic του Newsbomb.gr

Τα επιδημιολογικά δεδομένα της Πέμπτης 15 Απριλίου
Το infographic του Newsbomb.grNewsbomb.gr

Τα δεδομένα είναι αδιάψευστος μάρτυρας της πολύ δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στα νοσοκομεία, όχι μόνο της Αττικής αλλά και όλης της χώρας. Παράλληλα, ανησυχία επικρατεί και για την εξάπλωση των μεταλλάξεων στη χώρα. Συνεπώς, όλες οι συζητήσεις για άνοιγμα και για... ελεύθερο Πάσχα, αυτή τη στιγμή δείχνουν άτοπες...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Αύξηση μολύνσεων με 1.861 νέες στην Αττική - Μεγάλη διασπορά στη Θεσσαλονίκη