ΕΛΛΑΔΑ

Lockdown: Χαμός στις πλατείες - Εκατοντάδες άτομα σε κορονοπάρτι στην Κυψέλη και την Αγία Ειρήνη

Κορονοπάρτι Κυψέλη

Πλήθος κόσμου αψήφησε τα μέτρα προστασίας και συγκεντρώθηκε και το βράδυ του Σαββάτου (17/04) στην πλατεία Κυψέλης αλλά και στην πλατεία Αγίας Ειρήνης στο κέντρο της Αθήνας

Μετά το «λουκέτο» στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι σειρά έχει… νέο υπαίθριο κορονοπάρτι στην πλατεία Κυψέλης το βράδυ του Σαββάτου καθώς και στην πλατεία Αγίας Ειρήνης στο κέντρο της Αθήνας.

Για δεύτερη μέρα στη σειρά επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό, με εκατοντάδες άτομα να συνωστίζονται σε αυτοσχέδια κορονοπάρτι στην Αθήνα, χωρίς μάσκες και μέτρα προστασίας.

Παρά την επιβαρυμένη επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζει η χώρα μας τις τελευταίες ημέρες και την ασφυξία στις ΜΕΘ, οι πολίτες αρνούνται να υπακούσουν άλλο στο σκληρό lockdown των τελευταίων μηνών.

Δείτε φωτογραφίες στη Gallery:

Σημειώνεται ότι τουλάχιστον 2.000 άτομα συγκεντρώθηκαν και το βράδυ της Παρασκευής (16/04) για ποτό και μουσική στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη.

Oι πλατείες και τα στενά δρομάκια της Αθήνας, «πλημμυρίζουν» σχεδόν κάθε βράδυ το τελευταίο διάστημα κυρίως σε περιοχές όπως το Κολωνάκι, του Ψυρρή, τα Εξάρχεια, το Παγκράτι, αλλά και η Κυψέλη, ενώ στο «απυρόβλητο» δεν είναι και τα νότια και βόρεια προάστια, όπως για παράδειγμα το Χαλάνδρι και η Γλυφάδα.

Υπενθυμίζεται ότι από χθες το απόγευμα, η πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι βρέθηκε υπό τη στενή επιτήρηση της ειδικής μονάδας της αστυνομίας για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κηδεία πρίγκιπα Φίλιππου: Επιβλητική η Κέιτ Μίντλετον - Το βασιλικό dress code (pics)