ΕΛΛΑΔΑ

Πλατεία Βαρνάβα: «Περικυκλωμένη» από δεκάδες αστυνομικούς - Βάζουν «φρένο» στα κορονοπάρτι

Πλατεία Βαρνάβα: «Περικυκλωμένη» από δεκάδες αστυνομικούς - Βάζουν «φρένο» στα κορονοπάρτι

Δεκάδες αστυνομικές ομάδες έχουν κλειδώσει αυτή την ώρα την πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι.

Ειδικότερα αυτή την ώρα η αστυνομία πραγματοποιεί, ελέγχους στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι για την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού και την αποφυγή συνωστισμού, καθώς τις τελευταίες ημέρες παρατηρήθηκαν αρκετές συγκεντρώσεις.

Οι δεκάδες αστυνομικοί, οι οποίοι βρίσκονται περιμετρικά της πλατείας αυτή την ώρα όπως θα δείτε και στις παρακάτω εικόνες του Newsbomb.gr, δεν επιτρέπουν την όποια συγκέντρωση στο σημείο.

Η νεοσύστατη Ομάδα Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων, της Ελληνικής Αστυνομίας, συμμετέχει στην δράση, με κύριο σκοπό να αποτρέψει κάθε εικόνα συνωστισμού.

Πάρτι μέχρι το πρωί στην πλατεία Βαρνάβα

Κάθε βράδυ τις τελευταίες δέκα μέρες, συγκεντρώνονται στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι παρέες νεαρών πραγματοποιώντας αυτοσχέδια πάρτι χωρίς μέτρα ασφαλείας

Οι κάτοικοι της περιοχής γίνονται μάρτυρες ξέφρενων στιγμών χωρίς μάσκες, χωρίς κανονισμούς, ανάμεσα σε χιλιάδες νεαρούς που -ειδικά τα σαββατοκύριακα-διασκεδάζουν μέχρι τις πρωινές ώρες με μουσικό πρόγραμμα από ηχεία αυτοκινήτων και βεγγαλικά, και ενώ τα μέτρα κατά του κορονοϊού είναι ακόμα σε ισχύ.

Κάθε πρωί οι υπάλληλοι του δήμου καθαρίζουν τα υπολείμματα του χωρίς όρια γλεντιού από την πλατεία Βαρνάβα

Αντίστοιχες σκηνές ζουν τα τελευταία βράδια οι κάτοικοι της Πάτρας. Τα Ψηλά Αλώνια έχουν γίνει τόπος αυτοσχέδιων πάρτι και οι νεαροί θαμώνες διασκεδάζουν μέχρι αργά τη νύχτα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 3.067 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 91 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 824 οι διασωληνωμένοι