ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Αυτή είναι η μοιραία μηχανή του 42χρονου – Τι εξετάζουν οι Αρχές για το θανατηφόρο τροχαίο

Τροχαίο Κρήτη
zarpanews.gr

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στο Ρέθυμνο από το τροχαίο δυστύχημα με έναν 42χρονο αναβάτη μηχανής νεκρό και τη φίλη του βαριά τραυματισμένη

Το τροχαίο στο Μπαλί Ρεθύμνου, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 42χρονος Νάθαν, πιθανότατα συνέβη χωρίς την εμπλοκή άλλου οχήματος, θεωρούν, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, οι Αρχές.

Το σημαντικότερο στοιχείο είναι πως η μηχανή φέρεται να κινούνταν με αρκετά υψηλή ταχύτητα και οι Αρχές θεωρούν πιθανότερο το ενδεχόμενο ο οδηγός να μην μπόρεσε να ελέγξει το όχημά του, καταλήγοντας εκτός δρόμου.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία από την ομάδα SOS BOAK, που δημοσιεύει το zarpanews το κοντέρ έχει σταματήσει στα 100 χλμ/ώρα.

TROXAIO-KRITI.jpg
Τι εξετάζουν οι Αρχές για το θανατηφόρο τροχαίο

Εντέλει η μηχανή βρέθηκε σε βάθος περίπου 30 μέτρων, ενώ ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από τον δρόμο. Όσο για την 32χρονη σύζυγό του, εκσφενδονίστηκε στο πρανές, σε μια θαμνώδη έκταση και παρέμενε εκεί μέχρι να την εντοπίσουν φίλοι του ζευγαριού που τους αναζητούσαν στο σημείο.

Όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα, διερχόμενος οδηγός από το Ηράκλειο βρήκε το κινητό της 32χρονης και, έπειτα από συζήτηση με τη γυναίκα του, οι οικείοι του ζευγαριού υποψιάστηκαν ότι κάτι είχε συμβεί, με τους φόβους τους να επιβεβαιώνονται το μεσημέρι του Σαββάτου.

TROXAIO-KRITI2.jpg
Τη δική της «μάχη» δίνει η 32χρονη σύζυγός του στην εντατική του Νοσοκομείου Χανίωνzarpanews.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: «Εφιάλτης» για 25χρονη – Τη βίασαν, της ξύρισαν το κεφάλι και της πήραν τα λεφτά