ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr - Περιστέρι: Επιχείρηση της αστυνομίας στην Βεάκη για την αποφυγή κορονοπάρτι

Περιστέρι Αστυνομία Βεάκη

Μοντέλο «Βαρνάβα» και στην πλατεία Βεάκη - Επιχείρηση της ΕΛΑΣ για την αποφυγή κορονοπάρτι

Ρεπορτάζ: Ευδοκία Μύτιλη

Επιχείρηση της Αστυνομίας στην Αιμιλίου Βεάκη στο Περιστέρι είναι σε εξέλιξη, με αφορμή το «κορονοπάρτι» που διοργανώθηκε στην περιοχή το Σαββατοκύριακο με συμμετοχή εκατοντάδων ατόμων.

Η νεοσύστατη Ομάδα Διαχείρισης και Οριοθέτησης Συναθροίσεων, της Ελληνικής Αστυνομίας, συμμετέχει στην δράση, με κύριο σκοπό να αποτρέψει κάθε εικόνα συνωστισμού.

Οι εντατικοί έλεγχοι για την αποφυγή κορονοπάρτι σε πλατείες της Αθήνας έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα, αρχής γενομένης από την πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι.

Δείτε εικόνες από την επιχείρηση στην gallery που ακολουθεί:

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τι αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής:

Όπως διακρίνεται και από τις φωτογραφίες η αστυνομική δύναμη που βρίσκεται στην περιοχή είναι ισχυρή. Μάλιστα το βράδυ της Τρίτης εμφανίστηκε προληπτικά και διμοιρία ΜΑΤ.

Υπενθυμίζεται ότι το Σαββατοκύριακο στην οδό Βεάκη στήθηκε κορονοπάρτι με τους συμμετέχοντες να αγνοούν τις συστάσεις των ειδικών για αποφυγή συνωστισμού και χρήση μάσκας.

Οι εικόνες συνωστισμού και πάρτι σε δημόσιους χώρους προκαλούν προβληματισμό, ωστόσο, φαίνεται ότι η ΕΛ.ΑΣ. προκρίνει σχέδιο ήπιας αντίδρασης από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Μέσα Μαΐου η επιστροφή στην κανονικότητα - Έρχονται επίσημες ανακοινώσεις